Dobrodelni božično novoletni bolšjak in UNICEFove punčke v CZM

V Centru za mlade Domžale se je danes, torek, 12. decembra 2023, ob 14. uri začel tradicionalni božično-novoletni dobrodelni bolšjak.

December je praznični čas in tudi čas nakupov, ko za svoje najbližje pripravimo različne presenečenja. Zakaj ne bi letos ideje za darilo poiskali kar na bolšjaku in poleg dobrodelne note, s ponovno uporabo rabljenih stvari, prispevali tudi k varovanju okolja? Bolšjak bo potekal do četrtka, 14. 12. 2023, do 19. ure. Vsa zbrana sredstva bodo šla v dobrodelne namene, za pomoč mlademu očetu, športniku in Domžalčanu Maticu Kržanu, ki je v prometni nesreči izgubil nogo.

Z nami bodo tudi prostovoljke iz društva Lipa z UNICEfovimi punčkami. Od torka do četrtka, med 10. in 17. uro. Temeljni namen projekta je zbiranje sredstev za UNICEF-ov program cepljenja otrok proti osmim nalezljivim otroškim boleznim v državah v razvoju. Letos je prav posebno leto za UNICEFove punčke, saj program poteka že 20. leto! Skoraj od samega začetka, 19 let, pa v njem sodelujejo tudi prostovoljke iz društva Lipa, bravo!

 

Tagi