Dobrodelna sobota v Šmarci: “Z roko v roki”

V soboto, 20. maja 2023, se bo v Šmarci dogajalo skozi ves dan, vsak pa bo našel nekaj zase. Celodnevni dogodek, ki so ga poimenovali “Z roko v roki” bo vrhunec doživel zvečer z dobrodelnim koncertom. Prostovoljni prispevki, ki se bodo zbrali na dobrodelni soboti v Šmarci bodo namenili v fond “DEŽALAK JUNAK”.

Glasbena skupina The Eccentrics, ki je znana po svoji dobrodelnosti, se letos pridružuje vseslovenski akciji “DEŽELAK JUNAK”. Gre za dobrodelni projekt radijskega voditelja Mihe Deželaka in Radia 1, ki se bo letos že devetič s kolesom podal po Sloveniji in zbiral sredstva za letovanje otrok. Tej vseslovenski akciji so se pridružili tudi v Šmarci in jo bodo izvedli v soboto, 20. maja 2023. V primeru lepega vremena se bo nekaj dogodkov izvedlo pred Kulturnim domom v Šmarci, v nasprotnem primeru pa v dvorani.

In kaj se bo dogajalo?

Dobrodelna sobota se bo pričela ob 10. uri s predstavo Maček Muri išče kroniko, ki jo bo uprizorilo Družinsko gledališče Kolenc iz Vač. Po predstavi do 11.30 ure pripravljajo še animacijo za otroke. Ob 13. uri boste lahko preveri svoje ročne spretnosti na otroško – mladinski delavnici, pod mentorstvom Tine Tonin, ki bo trajala vse do 15. ure. Zvečer ob 19. uri, pa pripravljajo sproščeni glasbeni večer s skupino The Eccentrics in gosti. Poleg glasbene skupine se bosta nastopili še Nastja Rudolf ter ženska vokalna zasedba Vox Annae iz Tunjic. V voditeljski vlogi se bosta prvič preizkusila Ana Ravlič in Anže Zorman, ki vas bosta popeljala skozi glasbeni večer.

Vabljeni, da se oglasite v Šmarci na dobrodelni soboti, se malo podružite in poklepetate ob domačih dobrotah in kavici. Vstopnine ni, se bodo pa zbirali prostovoljni prispevki, ki jih bodo namenili v fundacijo Radia 1 in Deželaka Junaka. V ta namen bo na voljo posebna skrinjica, kamor boste lahko darovali svoj prispevek.

Organizatorji so prepričani, da se bo našlo za vsakega nekaj, zato vas prav prisrčno vabijo v njihovo družbo.
Verjamemo, da se bo našlo za vsakega nekaj, zato vas res prav prisrčno vabimo. ….

Miha Ulčar; Foto: The Eccentrics

Tagi