Decembrsko dogajanje v CZM-ju

Veseli december bo, kljub ukrepom, zaživel v CZM-ju. Želiš pobegniti daleč stran, izdelati novoletna darila, se naučiti nekaj novega? Vse to te čaka decembra v spletnem CZM-ju.

Začeli bomo s potopisnim predavanjem Poceni po svetu. Študentka Sara Vintar je eno leto preživela v Aziji in na potopisnem predavanju nam bo predstavila svoje potovanje po azijskih državah. Obiskala je Indijo, Indonezijo, Tajsko, Šrilanko, Malezijo in Vietnam. Predavanje bo potekalo v ponedeljek, 7. decembra, od 18. ure dalje, prek aplikacije ZOOM.

Predavanju bo sledilo decembrsko ustvarjanje. Ustvarjalne delavnice so namenjene mladim do 30. leta in so brezplačne. Izkoristi priložnost!

Izdelali bomo okraske za božično jelko iz starih kavbojk. Kako? Naučili te bomo na delavnici Reciklirani božični okraski iz jeansa, ki jo bo vodila Diana Šercer Stojanović in bo prek aplikacije ZOOM potekala v četrtek, 10. decembra.

Sledila bo delavnica izdelave mozaika, ki bo potekala v petek, 11. in 18. decembra, ob 18. uri. Mozaik je lahko tudi ideja za novoletno darilo. Delavnica bo vodila Urška Grošelj, akademska restavratorka. Pred delavnico boste lahko material prevzeli v prostorih CZM.

Poznavanje osnov grafičnega oblikovanja je skorajda že nuja. Če jih še ne poznaš, ponujamo delavnico osnov grafičnega oblikovanja. Vodila jo bo Lučka Berlot, prof. likovne umetnosti in oblikovalka. Delavnica bo potekala dva zaporedna ponedeljka, in sicer 14. in 21. decembra ob 18. uri.

Na vse delavnice so obvezne predhodne prijave na info@czm-domzale.si ali 040 255 568. Delavnice bodo potekale prek aplikacije Zoom.

Hkrati pa vas tudi vabimo, da spremljate naše CZM-jeve Splet_ke, kjer najdete različne namige za kakovostno preživljanje prostega časa. Spremljate nas prek spletne strani www.czm-domzale.si in Facebook strani czm.domzale.

Center za mlade Domžale

 

Tagi