Cvetoča jesen z razstavo cvetja in rokodelskimi izdelki

V neokrnjeni naravi Tuhinjske doline, obdane s Kamniško – Savinjskimi Alpami, se nahajajo najvišje ležeče terme v Sloveniji, Terme Snovik. Skupaj s Turističnim društvom Tuhinjska dolina vas lepo vabijo, da se jim v nedeljo, 22. oktobra 2023, od 10. ure dalje pridružite na čudovitem jesenskem dogodku – CVETOČA JESEN. Prizorišče dogajanja bo prireditveni prostor pri Termah Snovik

Obiskovalci cvetoče jeseni boste lahko občudovali razstavo cvetja iz t.i. krep papirja in ostalih rokodelskih izdelkov. Organizatorji obljubljajo bogat glasbeno-kulturni program, ter razne delavnice za vse starosti. Preizkusili se boste lahko v pripravi jabolčnega mošta ter peki kostanja. Čaka vas pa tudi srečelov.

Za glasbene ritme bodo poskrbeli člani GodbeTuhinjska dolina in pa ljudske pevke TAŠČICE iz Vojnika. Predstavili se bodo tudi pevci iz Društva upokojencev Ajdovščina, ki vas bodo zagotovo nasmejali s svojimi skeči. Potekala bo pa tudi razglasitev rezultatov najlepše urejenih domačij.

Lepo vabljeni, da si naredite prekrasno prihajajočo nedeljo in z obiskom Term Snovik občutite blagodejne učinke plavanja v termalni vodi ali si v butičnih savnah v tednu savnanja pogrejete vaše telo, sprostite um in okrepite vaš imunski sistem.

Petra Petravič; Foto: Terme Snovik

Tagi