Brezplačni “anti-bullying”seminar za otroke

Želite, da se vaš otrok nauči prepoznati medvrstniško nasilje in se nanj primerno odzove? V Hiši na Travniku že od marca 2022 deluje prva šola brazilskega jiu jitsa v domžalski občini – Gracie Barra Domžale. V počastitev praznovanja 1. obletnice delovanja v Domžalah organizirajo “anti-bullying” seminar, ki je namenjen tako otrokom, kakor tudi odraslim. Gre za enega izmed številnih projektov, s katerimi skušajo družbi pomagati pri soočanju s številnimi izzivi.

Gracie Barra je ena največjih in najbolj uveljavljenih šol brazilskega jiu-jitsa. Gre za svetovno izjemno razširjeno skupnost šol, trenutno jih je že blizu tisoč.

Lepo vabljeni v soboto, 4.marca, 2023 ob 9.30 uri na brezplačni “anti-bullying” seminar, ki je namenjen vsem otrokom od 7. leta dalje. Ob 11. uri pa bo na vrsti seminar za odrasle, ki bo namenjen predstavitvi različnih konceptov brazilskega jiu jitsa. Vodil ga bo prof. Carlos Maia. Seminarja bosta potekala v prostorih šole Gracie Barra na naslovu Ljubljanska cesta 1, Dob (Hiša na travniku).

O filozofiji, pristopu in pa tehnikah, ki jih ponuja brazilski jiu jitsu, s pomočjo katerih se lahko otroci naučijo prepoznati znake medvrstniškega nasilja in se nanj primerno odzvati, smo se na Domžalcu pogovarjali z Urošem Koplanom, glavnim inštruktorjem Gracie Barra šole v Domžalah. Vsebina pogovora je objavljena v članku z naslovom ” Mladi se lahko zoperstavijo medvrstniškemu nasilju s samozavestnim nastopom in izbranimi tehnikami

Obvezne so predhodne prijave po e-mailu na: info@gbdomzale.si, telefonski številki 041 744 588 ali družabnih omrežjih: gbdomzale.

Petra Petravič; Foto: gbdomzale

Tagi