Brezplačne delavnice v Lekarni Bistrica

Lekarna Bistrica vas v sklopu praznovanja 10. obletnice delovanja in prve obletnice dela na novi lokaciji v Mercator centru Domžale lepo vabi tudi v prihajajočih dneh na brezplačne delavnice, ki jih lahko obiščete brez predhodne prijave.

V torek, 7. novembra 2023, lepo vabljeni od 9. do 11. ure na brezplačno delavnico Temeljni postopki oživljanja, v sredo, 8. novembra 2023, pa bo od 8. do 10. ure potekala delavnica Samopregledovanje dojk.

Delavnica Test z ALKO očali bo na sporedu v petek, 10. novembra 2023 od 10. od 12. ure, medtem, ko bo v ponedeljek, 13. novembra 2023, od 13. do 15. ure čas namenjen delavnici Prehransko svetovanje o diabetesu.

Udeležba na delavnicah je BREZPLAČNA in predhodne prijave niso potrebne. Vse delavnice izvaja Center za krepitev zdravja ZD Domžale.

Poleg številnih delavnic, lahko v času praznovanja, ki bo potekalo vse tja do ponedeljka, 13. novembra 2023, v Lekarni Bistrica izkoristite 10% popust na vse izdelke, razen na že predhodno znižane, na zdravila brez recepta in na medicinske pripomočke na naročilnico ZZZS.

Podrobnejše informacije o dogajanju v sklopu praznovanja, ki bo potekalo vse tja do ponedeljka, 13. novembra 2023, so dostopne v prispevku z naslovom “Hvala, ker nam zaupate že dobro desetletje. Vabljeni, da skupaj obeležimo pomemben jubilej“.

Lepo vabljeni.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Lekarna Bistrica

 

Tagi