Božični sejem v Turnšah

Turistično rekreativno društvo Turnše – Češenik v soboto, 9. decembra 2023, med 14. in 20. uro na prireditvenem prostoru v Turnšah organizira Božični sejem, na katerem bo na voljo pester izbor božičnih daril, domačih izdelkov … ter seveda topla gostinska ponudba v čarobnem ambientu. Pripravljajo pa tudi pester program za vse generacije.

Prireditveni prostor v Turnšah bo kmalu odet v praznične luči, saj se bo tam odvijal Božični sejem, kjer bo na voljo božična ponudba na stojnicah, seveda pa ne bo manjkala topla gostinska ponudba. Za otroke pripravljajo ustvarjalne delavnice, obiskal pa jih bo tudi Božiček, s katerim bo možno fotografiranje.

Na prazničnih stojnicah bo na voljo pester izbor božičnih daril, seveda pa ne bo manjkala topla gostinska ponudba. Za otroke pripravljajo ustvarjalne delavnice, obiskal pa jih bo tudi Božiček s poni kočijo. Možno bo tudi fotografiranje. Za pravi božični utrip bodo poskrbeli nastopi zborčkov.

V Turističnem rekreativnem društvu Turnše – Češenik sprejemajo tudi prijavnice za stojnice, kamor se lahko prijavijo vsi, ki bi na Božičnem sejmu radi prodajali domače izdelke, ročno izdelane izdelke, darila, voščilnice .. Prijave so možne na tej povezavi.

Vabljeni, da v soboto, 9. decembra 2023, obiščete Božični sejem v čarobnih Turnšah.

Miha Ulčar; Foto: TRD Turnše – Češenik

 

Tagi