20 let Moto kluba Vaški boysi – nora žurka v Domžalah

Moto klub Vaški boysi v letošnjem letu obeležuje 20 let delovanja. Jubilej bodo z noro žurko obeležili v soboto, 6. maja 2023, pri njihovi brunarici v Domžalah.

Zgodba o Vaških boysih se je pričela leta 2003, ko je nekaj motorističnih zanesenjakov ustanovilo svoj klub z namenom združevanja vseh, ki imajo v sebi motoristični duh in veselje do motošporta. Člane družijo prijateljske vezi, ki jih utrjujejo s srečanji, skupnimi vožnjami, izmenjavo izkušenj in drugimi aktivnostmi, ki jih organizira klub. Sodelujejo pa tudi z drugimi klubi. Člani kluba, ki imajo različne vrste motorjev; od cestnih, chopperjev, pa do veteranov, aktivno obiskujejo moto zbore in v goste povabijo tudi člane drugih klubov, s katerimi izmenjujejo izkušnje in razpravljajo o njihovih moto konjičkih. Skrb namenjajo tudi vzgoji njihovega klubskega podmladka.

Rojstnodnevna zabava ob 20 letnici delovanja Vaških boysov bo potekala v soboto, 6. maja 2023, od 14. ure dalje pri brunarici, ki se nahaja v neposredni bližini ihanskih skakalnic pri uvozu na štajersko avtocesto. Kot se za pravo zabavo spodobi, bo poskrbljeno za hrano in pijačo, bogat glasbeni program, srečelov in moto igre. Na voljo bo tudi free camping.

Zaradi prireditve bo v soboto, 6. in nedeljo, 7. maja 2023, zaprta Krumperška cesta od Gostilne Mngan do skakalnic oz. brunarice pri Vaških boysih.

Vaški boysi lepo vabijo na njihovo rojstnodnevno zabavo!

Miha Ulčar; Foto: MK Vaški boysi

Tagi