NOVO: TAXI Domžalec poskrbi za dostopen in varen prevoz od vrat do vrat

Pogosto se nam zgodi, da potrebujemo prevoz, pa naj bo to s kakšne prireditve ali zabave do doma ali po nujnih opravkih (zdravnik, trgovina …), saj se težko znajdemo v mestni gneči in iskanju prostega plačljivega parkirnega mesta (npr. Ljubljana), ne želimo puščati avtomobila na letališču, kadar potujemo v tujino, saj cena dnevnega parkiranja že skoraj pokrije vožnjo v eno smer, potrebujemo prevoz v toplice, na morje ali pa potrebujemo prevoz, ker sami nimamo avta in so vsi domači zasedeni. Ker javni prevozi delujejo tako kot delujejo, je rešitev lahko v taxi službi, ki poskrbi, da pridemo na želeni cilj.

Domžalsko in okoliške občine so do sedaj bolj ali manj pokrivali taksisti iz drugih občin, po novem pa imamo v Domžalah domačo taxi službo TAXI Domžalec, ki poskrbi za varen prevoz od vrat do vrat po sprejemljivih cenah.

Če se boste odločili, da boste za varen prevoz od vrat do vrat in to po sprejemljivih cenah izbrali TAXI Domžalec, boste ugotovili, da gre za prijazne in zanesljive voznike, s hitrim odzivnim časom, ki bodo za zmerno ceno poskrbeli, da boste domov ali na cilj prišli varno. TAXI Domžalec ima na voljo štiri osebna vozila, od tega ima en avto prostora za šest potnikov, vozniki pa so na voljo po predhodnem dogovoru štiriindvajset ur na dan, sedem dni v tednu in vas zapeljejo kamorkoli si zaželite.

Težava, s katero se soočajo starejši, je tudi potreba po prevozih. Do le-te prihaja zaradi nedostopnosti javnega prevoza  ali zasedenosti svojcev, da bi jih zapeljali po nakupih, k zdravniku ali kakšnih drugih opravkih. Ena izmed možnosti je taxi služba.

Po besedah Saša Kozarskega iz taxi službe TAXI-Domžalec, je bil eden izmed razlogov, da pripeljejo tovrstno storitev v Domžale in okoliške občine tudi potreba po prevozih starostnikov, kar so pokazale dosedanje izkušnje. Poleg prevozov po željah strank, jim z veseljem ponudijo tudi pomoč pri prenosu stvari (vrečk iz trgovine in podobno). V primerih, da imajo stranke vnaprej določen termin, npr. pri zdravniku ali specialistu, naj pokličejo kakšen dan prej, da se v taxi službi ustrezno organizirajo, da bo stranka zagotovo ob pravem času na pravem mestu. Tu naj dodamo še, da TAXI Domžalec nagrajuje zveste stranke, saj bodo že po petih vožnjah lahko uveljavljali popust.

Za vse dodatne informacije v zvezi s taxi prevozi jih lahko pokličete na tel. št. 031 80 40 80 ali pišete na elektronski naslov taxi@domzalec.si. V kolikor v času vašega klica ne bodo dosegljivi, vas bodo v najkrajšem možnem času poklicali nazaj.

Naročnik Oglasa: Taxi Domžalec

Tagi