Ne zamudite!

Jutri v četrtek, 11. junija 2020, se zaključuje likovno in literarni natečaj “Človek izziva, narava odriva”, ki poteka v organizaciji Centra za mlade Domžale. Dela lahko oddate v različnih likovnih tehnikah in literarnih žanrih.

Na natečaju lahko sodelujejo vsi – od otrok do upokojencev. Informacije o razpisu in načinu oddaje del najdete na spletni strani Centra za mlade Domžale. Sodelovanje na natečaju je brezplačno.

Še vedno se lahko prijavite na delavnice T-shirt poslikave in dekoracije! Ste si vedno želeli unikatno majico, po svojem okusu? Imate morda že idejo? Vabimo vas na delavnico T-shirt poslikave in dekoracije, kjer boste izbrano predlogo prenesli in naslikali na majico. Po končanem slikanju in sušenju se bodo majčke dodatno okrasile s šivanjem perlic, niti, čipk … Delavnice so sestavljene iz 4 srečanj, začnemo v petek, 12. 6. 2020, ob 18. uri. Delavnice so namenjene mladim do 30. leta in so brezplačne! Število udeležencev je omejeno, zato so obvezne prijave na info@czm-domzale.si ali 040/255-568.

Več informacij o delavnicah in dogodkih najdete na spletni strani www.czm-domzale.si.

Avtor: CZM Domžale; Foto: CZM Domžale

Tagi