NE SPREGLEJTE: 3. Tednik Domžalca ob 20.00!

Pred vami je tretji »Tednik Domžalca«, v katerem vam bomo predstavili izbor aktualnih tedenskih novic, ki jih je za vas pripravila ekipa spletnega portala domžalec.si.

Tednik Domžalca je z vami vsak ponedeljek ob 20. uri, voditeljica Karin Lisjak pa vas bo popeljala skozi izbrane aktualne dogodke preteklega tedna. Gre za novo predstavitev novic v obliki tedenskega video pregleda, posamezno oddajo pa si je možno ogledati tudi kasneje.

V tretji oddaji Tednika Domžalca si lahko ogledate kratek povzetek dogajanja na 3. redni seji Občinskega sveta Občine Domžale, na kateri so svetniki največ časa porabili za obravnavo in sprejem proračuna za leto 2019, ki je »težak« dobrih 40 milijonov evrov. Od večjih prireditev, ki so se odvijale minuli teden, vam bomo predstavili utrinke s praznovanja 20-letnice Vrtca Urša ter 10. letnega občnega zbora Društva Šola zdravja, ki je potekalo v Domžalah, udeležilo pa se ga je skoraj 1.000 oranžnih članov iz vse Slovenije.

Karin Lisjak vas bo v Tedniku Domžalca popeljala skozi izbrane aktualne dogodke preteklega tedna.

V sklopu Srečanj pod slamniki so v Slamnikarskem muzeju v Domžalah gostili Borisa Čoka, zbiralca ljudskega izročila ter preučevalca kulturne krajine, ki nas je popeljal v svet pozabljenega staroverstva povezanega s prihodom Pomladi in Vesne, predstavil pa je tudi tehnike suhe zidne gradnje kamnitega kraškega sveta, ki je na seznamu Unescove dediščine človeštva. Pogledali bomo tudi v Galerijo Domžale, kjer je akademski kipar Damijan Kracina na ogled postavil kipe in slike narejene s »suhim čopičem«. V Tedniku Domžalca vam prav tako predstavljamo še nekaj športnih utrinkov.

Ponovno vabljeni v našo družbo prihodnji ponedeljek ob 20.00 uri. Seveda pa vabljeni k rednemu spremljanju novic na našem spletnem portalu domžalec.si, kjer vas skozi dan in če je potrebno tudi ponoči, čakajo aktualne novice. Ekipa Domžalca je na preži 24 ur!

Miha Ulčar, odgovorni urednik

 

Tagi