Napovedujemo: V živo s kandidati za župana občin Domžale, Moravče in Lukovica

V nedeljo, 2. decembra 2018, bo potekal drugi lokalnih volitev za župana. Ker je soočenje v prvem krogu volitev, ki smo ga na našem portalu predvajali tudi v živo, vzbudil veliko zanimanja med volivci, smo se odločili, da organiziramo soočenje županskih kandidatov tudi v drugem krogu in sicer z direktnim prenosom iz prostorov našega uredništva.

Ker drugi krog volitev za župana poteka v občinah Domžale, Moravče in Lukovica, smo se odločili, da ločena soočenja pripravimo za kandidate iz vseh omenjenih občin. Vsi kandidati so prejeli naša povabila, do roka za prijavo na soočenje, na razpolago smo dali termine v dveh dnevih, smo prejeli tri prijave zainteresiranih kandidatov, vsak pa prihaja iz ene izmed občin, ker poteka drugi krog. Interes so izkazali vsi trije aktualni župani Toni Dragar (občina Domžale), Martin Rebolj (občina Moravče) in Matej Kotnik (občina Lukovica).

V povabilu kandidatom smo navedli, da v primeru prijave samo enega kandidata, namesto soočenja izvedemo poglobljen intervju. Intervjuji s kandidati bodo potekali ločeno, snemali jih bomo v živo in predvajali na našem portalu ter na naših socialnih omrežjih. Intervjuje si bo možno ogledati tudi po končanem soočenju.

Termini intervjujev s kandidati za župana:

  • sreda, 28. november 2018, ob 18. uri: Martin Rebolj (občina Moravče)
  • sreda, 28. november 2018, ob 20. uri: Toni Dragar (občina Domžale)
  • četrtek, 29. november 2018, ob 17. uri: Matej Kotnik (občina Lukovica)

Vabljeni k ogledu pogovorov s kandidati!

Miha Ulčar; Foto: Karin Božič

 

Tagi