Odprtje prenovljene Mercatorjeve prodajalne Market Domžale

Danes točno ob 9. uri dopoldan je svoja vrata odprla prenovljena Mercatorjeva prodajalna Market Domžale, ki se nahaja v centru Domžal, na Kolodvorski 10. V manj kot mesecu dni so namreč v Mercatorju majhen market preuredili v sodobno trgovino formata Sosed. To pomeni, da so trgovino prilagodili mikro okolju in kupcem, ki v tem marketu dnevno nakupujejo, njihovim navadam in potrebam.

Glasba, ki se je razlegal iz harmonike je nakazovala, da se bo danes dopoldne v centru Domžal nekaj zgodilo. Tako se je že pred deveto uro pred vhodom v prenovljeno prodajalno Market Domžale zbrali prvi kupci, ki so želeli ujeti trenutek, ko se bodo odprla vrata in bodo lahko ponovno vstopili k najboljšemu sosedu v centru Domžal.

Pred odprtjem prenovljene prodajalne je vse prisotne pozdravil član uprave za operativno področje Mercator trgovina Slovenija in Hrvaška, Igor Maroša. Nato pa sta skupaj z biatloncem Klemnom Bauerjem slavnostno prerezala trak in prodajalna je odprla svoja vrata, kamor so takoj zatem vstopili prvi kupci.

Kaj vse je novega v prenovljeni Mercatorjevi prodajalni Market Domžale?
Kot so sporočili iz uprave Mercatorja, bo v prenovljenem marketu od sedaj naprej boljša ponudba svežih izdelkov: sadje in zelenjava; kruh, pecivo; delikatesa; ponudba toplih jedi; sveže meso. Večja je tudi ponudba pripravljene hrane, ki se lahko zaužije takoj. Posebna pridobite je toploteka. To pomeni rešitev za hitro pripravo obrokov oziroma za dokončanje obrokov, česar prej v manjših trgovinah niso imeli. Slastna pečena rebrca ali piščančja bedrca in še kaj so tako vedno pri roki za malico ali kosilo.

Nova je tudi ponudba raznovrstnih "priročnih« izdelkov", ki jih kupci kupujejo za malice in prigrizke in so primerni za takojšnje zaužitje (pripravljeni pakirani sveži sendviči, pakirane slaščice, rezano sadje, zelenjavne solate, suho sadje, izbrani sladki in slani prigrizki …).

Trgovina je odprta ob sobotah in po novem tudi ob nedeljah do 13. ure, od ponedeljka do petka, pa zvečer do 21. ure. Od 15. do 21. aprila 2014, prejmejo kupci dvojne pike, danes na dan odprtja pa 10 % popust ob nakupu nad 20 eur, so še povedali v Mercatorju.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Tagi