NAGRADNA IGRA: Osvoji vstopnico za Noči čarovnic v Koruznem labirintu Krtina!

Pozor, ljubitelji vsega strašljivega in zabavnega! Čas je za nagradno igro, ki vas bo spravila v smeh ali pa morda – malo prestrašila! 😱 Bi si radi zagotovili brezplačno vstopnico za Noči čarovnic v Koruznem labirintu Krtina? Sodelujte in jo osvojite z nekaj sreče!

Že tretje leto zapored so v koruznem labirintu Krtina pripravili Noči čarovnic. Zadnji teden oktobra, od sobote 26.oktobra 2024 pa vse do četrtka 31.oktobra 2024, vas zraven vseh 15 zabavno poučnih točk v Koruznem Oceanu pričakujejo še čarovnice, okostnjaki, vesoljci, duhovi in še marsikaj zabavnega in strašljivega.

Koruzni labirint lahko obiščete podnevi ali ponoči med 10. in 21. uro. V labirintu se boste zabavali uro in pol.

Kako lahko sodelujete v nagradni igri?

Odgovorite na nagradno vprašanje v spodnjem obrazcu in se potegujte za brezplačen obisk Koruznega labirinta v Krtini, v času od 29. do 31. oktobra 2024. Nagradna igra poteka izključno na portalu domžalec.si (preko spodnjega obrazca).

🍀 Nagradna igra traja do 28. oktobra 2024, do 13. ure! Dva srečneža bomo izžrebali v ponedeljek, 28. oktobra po 15. uri. V nagradni igri lahko sodelujete samo enkrat!

Naj se lov na čarobne vstopnice prične!  🧙‍♀️🌽✨

Izžrebanca (ime in priimek) bosta objavljena na spletni strani www.domzalec.si v ponedeljek 28. oktobra 2024 po 15. uri. Brezplačni vstopnici bosta izžrebanca prejela na e-naslov, preko katerega sta sodelovala v nagradni igri. E-vstopnici lahko izkoristita za enkraten vstop v Koruzni labirint v Krtini v času od 29. do 31. oktobra 2024.

Avtor: Saša Obersnu; Foto: Koruzni labirint

Noči čarovnic v Koruznem labirintu Krtina – Se bojiš ali pa se smejiš?

Za Noč čarovnic bo letos ponovno zaživel čarobni Magični gozd!

Tagi