Izšel je nov Društveni informator z novicami iz Krašnje – september 2022

Izšla je nova številka Društvenega informatorja, ki ga izdaja Športno društvo Krašnja. Društveni informator izhaja štirikrat do petkrat letno in vsebuje novice iz družbenega ter društvenega življenja v Krajevni skupnosti Krašnja. Društveni informator si lahko ogledate in preberete tudi na našem portalu.

Nova številka Društvenega informatorja na štiriindvajsetih straneh prinaša aktualne krajevne novice iz Krajevne skupnosti Krašnja, tamkajšnjih društev, župnije, podružnične šole in vrtca, ki so se pripetile v obdobju od junija do izida v septembru.

V informatorju si lahko preberete utrinke s 16. srečanja ljudskih pevcev “Na vasi je lepo”, ki je potekalo v Krašnji, obiskovalci koncerta pa so lahko prisluhnili različnim narečnim napevom ljudskih pevcev. V informatorju si boste lahko prebrali tudi o novih pridobitvah v kraju, med drugim o ureditvi ceste do poslovilne vežice v Krašnji ter odprtju novih prostorov v gasilskem domu v Krašnji. Prebrali si boste lahko tudi o intervenciji gasilcev PGD Krašnja na Krasu, kjer je letos poleti izbruhnil velik požar. Našli boste tudi reportažo s štiridnevnega pohoda od Trojan do Gradca, na katerem je avtorica prispevka prehodila 130 kilometrov in okusila dobra dva tisočaka. Seveda pa to še ni vse, kar vas čaka v novem informatorju. Izdali vam bomo še, da bo v Krašnji kmalu ponovno dišalo po krofih …

Društveni informator tudi tokrat prinaša zanimivo branje, ogledate pa si ga lahko s klikom na spodnjo fotografijo:

Miha Ulčar; Društveni informator: ŠD Krašnja

 

Tagi