Eko resort z zvezdniškima pastirjema

Eko resort pod Veliko planino je dobil dva nova pastirja. Američanu in Makedoncu se bosta pridružila še uspešna slovenska pevka Nuša Derenda ter Frenk Nova, glasbenik in imitator.

Marca so v družbi objavili razpis za sanjsko službo pastirja v idiličnem okolju Velike planine. Omenjeni video je zbral že prek milijon ogledov, na razpis pa se je prijavilo preko 3000 ljudi. Temu je prispevalo tudi dejstvo, da so o razpisu poročali številni tuji mediji. Po pregledu vseh prijav so se odločili za bogatega ameriškega poslovneža in izkušenega pastirja iz Makedonije, ki bosta z delom pričela septebra.

Kakšnih posebnih izkušenj v Eku resort niso zahtevali, glavni pogoji pa so bili ljubezen do otrok, živali in narave. Prav na podlagi tega so se odločili za Nušo Derenda in Frenka Novo, ki sta poleg vseh teh pogojev izkazala še veliko zanimanje za delo v neokrnjeni gorski naravi.

Nuša Derenda je mati dveh otrok, ob glasbeni karieri pa ima tudi pedagoško izobrazbo. Poleg tega del svojega prostega časa preživi na domačem vrtu, tako da ji delo v naravi ni tuje. Tudi Frenk Nova je že dokazal, da mu fizično delo v naravi ni tuje. To je dokazal z žaganjem dreves, poleg tega pa je postal tudi dedek, tako da so mu blizu tudi otroci. Oba kandidata se že veselita dela v čistem in mirnem okolju v osrčju kamniškosavinjskih Alp. 

Avtor: Aleksander Stefanović, foto: Eko resort Velika planina
Tagi