V Ljubiteljski kuhariji bo tokrat zadišalo po jedeh iz ohrovta in brstičnega ohrovta

Čeprav sta si Monika in Jure v marsičem različna, ju strast do preprostega kuhanja povezuje. Veliki navdušenec mesnih jedi on, zaobljubljena vegetarijanka ona. Iz oddaje v oddajo, s skupnimi močmi ter na simpatičen in humoren način, vztrajno združujeta tisto, kar je na videz težko združljivo.

Za skupnim kuharskim pultom, veselo in povsem sproščeno, ustvarjata preproste mesne in vegetarijanske jedi, s poudarkom na lokalnih in sezonskih sestavinah.

Kaj, če sploh kaj imata skupnega ohrovt in brstični ohrovt? Kako lahko uporabimo prvega in v kakšni kombinaciji se najbolje obnese drugi? Katere so prednosti enega in posebnosti drugega? Kdo je izbral prvega in kakšen recept je bil izbran za pripravo drugega, boste izvedeli v sredo, 15. decembra 2021 ob 20.00 uri na portalu domžalec.si v priljubljeni kuharski oddaji; Ljubiteljska kuharija.

Spremljajte nastanek musake s krompirjem, maslom in brie-jem. Preizkusite se v pripravi brusnic ob zorjeni svinjini, kateri bo dodana vinska omaka. V kateri jedi bo našel svoje mesto ohrovt in kam se bo eden izmed kuharjev odločil vključiti brstični ohrovt, boste izvedeli v sredo, 15. decembra 2021 ob 20.00 uri na našem portalu v oddaji Ljubiteljska kuharija.

Lepo vabljeni k spremljanju

Avtorica: Petra Petravič; Foto: Ljubiteljska kuharija

 

Tagi