Jarinini darilni paketki – odlična izbira za praznično obdarovanje

Pred vrati so božično-novoletni prazniki, ki so za mnoge najlepši čas v letu. Čarobni prazniki bodo prinesli dobro voljo, vesele božične melodije, tople objeme najbližjih in vonj po prazničnih dobrotah. To pa je tudi čas za obdarovanje svojih najbližjih, prijateljev, sodelavcev in poslovnih partnerjev.

Velikokrat se pri izbiri daril pojavijo dvomi. Čeprav kupujemo darilo za ljubljeno osebo, se lahko hitro ustavi, če upoštevamo, da živimo v času, ko imamo vsi vse. Ne želite kupiti stvari, ki bi bile neuporabne in tudi ne, da gre za klasično darilo, ki sporoča, da ste kupili prvo stvar, ki se vam je prikazala.

Da boste imeli manj predprazničnih skrbi in da bo vaša odločitev lažja, kakšno darilo izbrati, so poskrbeli v trgovinici Jarina v Dobu pri Domžalah. Svoje najdražje, prijatelje, sodelavce ter poslovne partnerje lahko razveselite z Jarininimi darilni paketki. Te lahko sestavite sami po vašem okusu in željah ali pa izberete že pripravljeno darilo v lepi darilni škatli.

Pri pripravi darilnega paketka lahko izbirate lahko med najrazličnejšimi izdelki lokalnih pridelovalcev, zato se prav za vse nekaj najde: za mamice, otročke, babice in dedke, sladkosnede in prave kuharske mojstre. Za lažji izbor so pripravili darili za sladkosnede in za prave ljubitelje kuhinje. Za pokušino si nekaj njihovih izdelkov, s katerimi si lahko sestavite darilne paketke po svojem okusu, ogledate v spodnji fotogaleriji.

Trgovinico Jarina, ki se nahaja na Ulici 7. avgusta 9, v Dobu pri Domžalah lahko obiščete ob torkih med 8. in 18. uro ter ob petkih med 9. in 16. uro. Naročila sprejemajo tudi preko telefona 040 388 078 ali po e-pošti narocila@jarina.si.

Prav tako imajo v trgovinici Jarina vedno na voljo lokalno pridelano in predelano sezonsko hrano ter še razne druge pridelke in izdelke lokalnih pridelovalcev. V času našega obiska, je trgovinico obiskal gospod Janežič, ki je njihova redna stranka. Zaupal nam je, da je nad Jarinino ponudbo in njeno kakovostjo ter prijaznostjo osebja zelo zadovoljen, obisk te trgovinice pa priporoča tudi ostalim. Več o tem, kaj je povedal, si lahko ogledate v spodnjem videu.

Avtor: Miha Ulčar; Foto, video: Saša Obersnu

Tagi