Kmalu bomo ponovno Skupaj na poti

Ne odklanjaj dobrote potrebnemu, če je v tvoji moči, da jo izkažeš. Ne reci svojemu bližnjemu: »Pojdi in pridi nazaj, jutri ti bom dal,« če to imaš. (Prg 3, 27-28)

Kmalu nas bo ponovno združil dobrodelni koncert Skupaj na poti, na katerem bomo pozornost namenili sočloveku, bolnim, ostarelim, osamljenim ter vsem ljudem, ki so potrebni pomoči, obenem pa bomo sodelavcem Župnijske karitas Domžale izrekli podporo in hvaležnost za njihovo požrtvovalno delo, ki ga opravljajo vsakodnevno.

Letošnji dobrodelni karitasov koncert “Skupaj na poti” bo v Športni dvorani Domžale potekal v petek, 8. novembra 2019, ob 20. uri. Kot vedno so se tudi letos povabilu, da nastopijo na dobrodelnem koncertu odzvali številni glasbeniki, ki bodo svojim nastopom prižgali plamen v srcih obiskovalcev in tako postali luč upanja za ljudi, ki potrebujejo našo pomoč. Letos bodo nastopili: Uroš in Tjaša, ansambel Roka Žlindre, Andrej Šifrer, Počeni škafi, Jera Hrovat, Tomaž Hostnik, Ansambel Gregorja Kobala, Martin Kozjek in Komorni zbor Limbar. Prireditev bo povezoval Blaž Lesnik.

Častna pokrovitelja dobrodelnega koncerta, ki ga organizira Župnijska karitas Domžale, sta škof msgr. dr. Anton Stres in Občina Domžale.

Prodaja vstopnic: Cvetličarna Omers, Pekarna Kancilja, Župnijski urad Domžale in dve uri pred koncertom v preddverju Športne dvorane Domžale.

Lepo vabljeni!

Utrinke z lanskoletnega dobrodelnega koncerta si lahko ogledate na POVEZAVI TUKAJ.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca (Karin Božič)

Tagi