Kako zmagati v treh minutah?

V poslu, v službi, v vsakdanjem življenju … tako rekoč ves čas se moramo »prodajati«. Kako to narediti v treh minutah in ob tem še zmagati, je na 4. delavnici Štartaj Domžale! razkrival mladi podjetniški strateg Matija Goljar.

Na dogodku se je zbralo skoraj 40 udeležencev, ki so ob pomoči Matije Goljarja in podjetniške svetovalke ter vodje coworkinga Generator Mellanie Grudniik ena na ena spoznavali skrivnosti, kako napisati odličen mail, ki v par stavkih potencialnega odjemalca ali investitorja prepriča, zakaj smo ravno mi prava izbira.

Goljar je borbo za kupce ali vlagatelje začinil s konkretnimi primerjavami iz vsakdanjega življenja; snubitev investitorja je podobna želji po zmenku. Mateja Čibej, udeleženka dogodka je dejala, da se ji zdi današnja delavnica izjemno pomembna: »Take bi se morali udeležiti prav vsi podjetniki. Prav vsak namreč potrebuje nasvet, kako v dobi elektronskih komunikacij kratko in učinkovito nagovoriti naslovnika. Če ocenim Štartaj Domžale! od 1 do 5, si zasluži po moje kar oceno 50, tako dober projekt je to!«. Njene besede je potrdila in dopolnila tudi Mojca Gomec: »Odlična delavnica, na kateri sem dobila točno tista znanja, ki jih kot podjetnica potrebujem, ko nagovarjam potencialnega kupca. Seriji delavnic Štartaj Domžale! dajem zato čisto petico!«

Udeleženci, ki so dogodek v organizaciji Obrtne zbornice Domžale in Občine Domžale ocenjevali zelo pozitivno, se bodo naslednji četrtek pomerili na finalnem dogodku, kjer bodo tudi razglašeni zmagovalci 2. sezone Štartaj Domžale.

Miha Ulčar; Foto: Obrtna zbornica Domžale

 

Tagi