Županov sprejem za najboljše učence in dijake

Domžalski župan Toni Dragar je danes v Kulturnem domu Franca Bernika v Domžalah, sprejel najboljše učenke, učence, dijakinje in dijake ter jim čestital za njihove dosežke.

Na sprejem so bili povabljeni vsi tisti učenci osnovnih šol, ki so se uspešno dokazovali vseh devet osnovnošolskih let, najboljši učenci Glasbene šole Domžale in najboljši dijaki Srednje šole Domžale. Povabljeni pa se ne odlikujejo le kot izvrstni učenci, ampak so aktivni in uspešni tudi na različnih šolskih tekmovanjih in na športnem, glasbenem ali kakšnem drugem področju.

Župan Toni Dragar je zbranim učencem in dijakom čestital za njihov uspeh. Ob tem jim je povedal, da so najboljši med odličnimi in da je takšnih vsako leto več. Poudaril je, da so s svojo nadarjenostjo, trdim delom, vztrajnostjo ter razumevanjem in s pomočjo svojih staršev ter učiteljev, pa tudi trmo, ki jim je pomagala skozi stiske in težave, dosegli največ kar lahko doseže resen in ambiciozen učenec.
Povedal je tudi, da so znanje, dobri medsebojni odnosi, sodelovanje, sprejemanje in spoštovanje različnosti ter zdrav način življenja, vrednote, ki so našle mesto v vseh naših šolah in so bile temelj tudi letošnjega šolskega leta.

»Vsem vam iskreno čestitam za uspeh v letošnjem šolskem letu, hkrati pa so čestitke in zahvale namenjene tudi vsem učiteljicam in učiteljem, ravnateljicam in ravnateljem, za vse opravljeno delo v letošnjem šolskem letu. Želim vam prijetne in varne počitnice. Uživajte v vseh trenutkih svoje mladosti in pustite sanjam prosto pot. Ne dajte si vzeti teh sanj. Uresničite jih!«, je na koncu še povedal Dragar.

Med podelitvijo nagrad je potekal tudi kulturni program, v katerem so sodelovali učenci in dijaki. Voditeljica prireditve Draga Jeretina Anžin, pa je predstavila vsakega nagrajenega učenca in dijaka, tako da smo se lahko prepričali, kako pridno, nadarjeno in uspešno mladino imamo v občini Domžale.

V kulturnem programu so sodelovali: Andrej Omejc (saksofon) ob klavirski spremljavi Jožeta Smrekarja iz Glasbene šole Domžale, Tina Vadnac (harmonika) iz OŠ Dob, Skupina kljunastih flavtic iz OŠ Dragomelj, Eva Lovšin (kitara) in Maruša Škrjanec (violina) iz OŠ Preserje pri Radomljah, Aleksander Simionov (tolkala) iz OŠ Rodica, Pevski zborček in instrumentalisti iz OŠ Roje, Jaka Gerič, Tadeja Zore, Julijana Djordjević, Maja Kovač (recitatorji), Luka Gnidovec (kitara) in Špela Dragar (pevka) iz OŠ Venclja Perka, Patricija (flavta) in Domen Tome (Harmonika) iz Srednje šole Domžale.

Nagrade in županove čestitke so prejeli naslednji učenci in dijaki:

Glasbena šola Domžale:
Luka Papež, Andrej Omejc, Lorina Marolt Vajda, Barbara Štimec

OŠ Dob:
Kristina Sušnik, Nika Smiljanič, Julija Vita Glas, Manca Oražem, Tina Ravnikar, Katja Zavrl

OŠ Domžale:
Vid Klopčič, Andrej Omejc, Anamarija Skobe, Neža Pirnar, Ruby Rea Länge Babič, Nika Mazej, Lea Sambolec, Gal Romšak, Teja Vidic, Maja Umek, Nina Zvizdalo

OŠ Dragomelj:
Kristina Pavovec, Miša Kokalj, Aiken Podgorski, Zala Bohar

OŠ Preserje pri Radomljah:
Neja Banko, Eva Lovšin, Maruša Škrjanec, Urban Repanšek, Nina Oražem, Manca Golob, Ožbej Jakob Popelar, Žiga Nolde Drev, Lara Korošec, Katja Beden, Klara Penko, Gašper Tonin

OŠ Rodica:
Ajda Majhenič, Valerija Musina, Matic Skok, Andraž Kos, Lana Škrjanec, Tjaša Ujc, Anja Rudolf, Teja Šabec, Jernej Vindšnurer

OŠ Roje:
Sandi Makovec

OŠ Venclja Perka:
Martin Ožbej Flerin Maver, Jaka Gerič, Luka Gnidovec, Klemen Gnidovec, Matic Juhant, Uroš Gril, Petra Schwarzbartl, Laura Tönig, Toni Ulčar, Jaka Brolih Del Bello, Neža Karo

Srednja šola Domžale:
Benjamin Majetič, Flojan Rems, Jaka Urankar, Klemen Lavrič, Maruša Sitar, Tina Groznik, David Maselj, Tadej Novak, Nejc Hribar, Nena Tomelj Bobnar, Marija Medved, Gregor Pirnat, Katja Vavpetič

Čestitke učencem in dijakom za njihove dosedanje dosežke. Prav tako jim želimo veliko uspeha tudi v prihodnje! Pa prijetne počitnice, saj so se jih zaslužili!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Tagi