Župan Toni Dragar sprejel odlične mlade domžalske nogometaše – tretje na svetu!

Župan Občine Domžale, Toni Dragar je v četrtek, 5. septembra 2013, sprejel mlade nogometaše Nogometnega kluba Domžale, selekcije U15, ki so pred kratkim na neuradnem klubskem svetovnem prvenstvu Nike Premier Cup v Manchestru, osvojili tretje mesto in se s tem zapisali v zgodovino slovenskega mladinskega nogometa.

Mladi nogometaši Domžal so avgusta letos na največjem tekmovanju na svetu v tej kategoriji, Nike Premier Cup-u, osvojili tretje mesto in za seboj pustili vrstnike iz prestižnih nogometnih klubov, kot so Real Madrid, Manchester United, Arsenal, Borussia Dortmund, Boca Juniors, internacional, itd.

Sprejema pri županu Toniju Dragarju so se poleg mladih nogometašev s trenerjem Primožem Jeršinom, udeležili tudi podžupanja Andreja Pogačnik Jarc, športni direktor NK Domžale Matej Oražem ter novi trener članske ekipe Luka Elsner, ki bo v prihodnosti zagotovo budno spremljal njihove nogometne korake.  

Župan je mladim nogometašem čestital za zgodovinski uspeh, ki so ga dosegli. Ob tem je dodal, da ta rezultat kaže na to, da v Domžalah delamo z veseljem in srcem. Izročil jim je tudi posebno županovo priznanje in ob tem dodal, da ga do sedaj ni dobilo veliko ljudi in da so se ga mladi nogometaši za izjemen uspeh zaslužili. V nadaljevanju so mladi nogometaši županu zaupali svoje vtise iz prvenstva, ki jim bodo, kot smo prepričani zagotovo ostali v prijetnem spominu vse življenje.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Tagi