Slaščičarna Bella v Domžalah z dobrodelno kepico domačega sladoleda pomaga gasilcem

Prizori razdejanj, ki so jih za seboj pustila neurja in poplave zadnjih dni, nas bodo še kar nekaj časa spremljali. Nihče od nas ni ostal ravnodušen. V Slaščičarni Bella v središču Domžal so se odločili za plemenito gesto, s katero želijo na svoj način priskočiti na pomoč gasilcem.

Navkljub utrujenosti, ki se počasi zagotovo že kaže, gasilci vztrajno, energično in zagnano nadaljujejo pomagati ljudem, ki so se zaradi poplav znašli v stiski. Na pomoč jim lahko priskočite tudi vi.

Z obiskom Slaščičarne Bella v središču Domžal v ponedeljek 14. in v torek 15. avgusta 2023 in nakupom kepice domačega sladoleda polnega okusa narejenega iz naravnih sestavin, boste gasilcem pomagali tudi VI.

Ekipa Slaščičarne Bella se je namreč odločila, da celoten izkupiček od prodanega sladoleda v ponedeljek 14. in v torek 15. avgusta 2023, nameni PGD Vir.

Domač sladoled bogatega in kremastega okusa, ki ga boste našli v Belli je izdelan iz najbolj kakovostnih in naravnih sestavin. V ponudbi imajo sadne veganske sladolede, osvežilno sladoledno kupo pripravljeno na malce drugačen način, poizkusite pa lahko tudi sladoled Sacher in pa temno čokolado.

Poleg poznanih tradicionalnih okusov, si boste lahko izbrali tudi kakšen poseben okus, kot so sivka, bela čokolada z baziliko in jagodo, korenček unikorn in še in še.

V bogati in raznoliki ponudbi domačih sladoledov, izdelanih iz najbolj kakovostnih surovin, bogatega ter kremastega okusa, boste ljubitelji naravnih izdelkov zagotovo našli nekaj zase in ob tem pomagali tudi gasilcem.

V ponedeljek 14. v in torek 15. avgusta 2023, bo Slaščičarna Bella v središču Domžal, natančneje na Ljubljanski cesti 88 v Domžalah (SPB-1) odprta od 8. pa vse tja do 22. ure.

Lepo vabljeni v skrbno in stilsko opremljeno butično kavarno Bella, kjer se vsak obiskovalec počuti dobrodošlo ter sprejeto. In ne pozabite, celoten izkupiček od prodaje sladoleda v ponedeljek 14. v in torek 15. avgusta 2023 bo namenjen PGD Vir. Pomagajte jim tudi vi.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Maja Habjan s.p.

 

Tagi