Revijo Domžalec lahko dobite tudi v trafiki pri železniški postaji in Knjižnici Domžale

Na začetku tega tedna je izšla prva tiskana revija Domžalec, si so jo vsi občani Domžale, Lukovice, Mengša, Moravč in Trzina prejeli brezplačno v svoje nabiralnike. Če jo še kdo slučajno ni prejel, pa revijo lahko od danes naprej brezplačno dobi v trafiki pri železniški postaji v Domžalah in Knjižnici Domžale.

Že v štartu načrtovanja izida nove revije Domžalec, smo se v uredništvu odločili, da bomo izdali nekaj več izvodov, kot je gospodinjstev po razdelilniku poštnih številk Pošte Slovenija, ki je poskrbela za distribucijo revije v občinah Domžale, Lukovica, Mengeš, Moravče in Trzin.

Nekateri bralci so nam sporočili, da revije niso prejeli v svoj poštni nabiralnik, za kar se jim opravičujemo. Ker gre za kar veliko število izvodov, ki so jih minule dni raznosili poštarji, se je pa očitno iz različnih razlogov pripetilo, da nekje revija ni pristala v nabiralniku. Vse te informacije pa smo posredovali naprej na Pošto Slovenije. Od danes naprej lahko izvod revije brezplačno prejmete v trafiki pri železniški postaji Domžale in Knjižnici Domžale.

Revija je namenjena povezovanju in združevanju vseh nekdanjih občin. Občinski časopisi pokrivajo področje svoje občine in revija Domžalec jim ni konkurenca, temveč dopolnitev, korak naprej na področju informiranja in ponujanja kakovostnega čtiva. Revija pa je tudi nadgradnja portala. Čeprav svet postaja vse bolj digitalen, pa verjamemo, da so stvari, ki so večne – in tiskana besede to zagotovo je.

Želimo vam prijetno branje!

Miha Ulčar, urednik

 

Tagi