Modna revija nad mestom – modna revija z namenom v Prodajnem centru Breza

Nad Prodajnim centrom Breza v Domžalah, natančneje v Panoramma Lounge baru, katerega terasa vedno ponuja izjemen razgled na vse štiri strani neba, je včeraj zvečer potekal poseben VIP dogodek. Odvijala se je Modna revija nad mestom; modna revija z namenom, na kateri so sodelovale priznane slovenske manekenke, ki so predstavile poletne kolekcije vrhunskih blagovnih znamk ponudnikov Prodajnega centra Breza. Vse skupaj pa je imelo dobrodelno noto.

Modna revija nad mestom je bila nekaj posebnega, saj je bila organizirana z namenom. Del zbranih sredstev od prodaje pijač in prodaje nakita ter oblek, ki so jih nosile manekenke in prodajo izdelkov, ki so jih podarili sponzorji ter prostovoljne prispevke, so namreč namenili letovanju socialno ogroženih otrok iz območja Domžal, ki ga vsako leto organizira Zveza prijateljev Mladine Domžale.

Modno revijo nad mestom in z namenom je vodila simpatična televizijska in radijska voditeljica Eva Cimbola, ki je tudi predstavila nekatere ponudnike Prodajnega centra Breza, obiskovalci pa so lahko uživali v poletnih kolekcijah vrhunskih blagovnih znamk butika La Vision (ženstvena Cannella, urbani Cop.copin ter igrivo romantični Derhy), kopalkah SinDa, Venera shopa, nakitu Perla in mnogih drugih.

Po modnih brveh Panoramma Lounge baru so se sprehodile priznane manekenke: Sabina Remar, Jana Koteska, Karin Škufca in Zlata Okugić. Ljubica Božnik pa je predstavila modo za sočnejše postave. Manjkal pa ni niti čudežni smehljaj, za katerega je poskrbela odlična pevka Eva Černe.

Dogodek so podprli tudi v Lions Klubu Domžale, Leo Clubu Ljubljana, Leo klubu Kamnik, Lions Distrikt 129 Slovenija in LEO Distrikt 129 – Slovenija. 

Prireditev je več kot odlično uspela. Moški del obiskovalcev si je napasel oči nad brhkimi manekenkami, ženski del pa nad poletno kolekcijo, nakitom in igračkami za odrasle. Vsi skupaj, tako organizatorji, nastopajoči, sponzorji, podporniki in obiskovalci pa so naredili nekaj dobrega za socialno ogrožene otroke. Tako, da je bil to res dogodek z namenom!

Sponzorji dogodka:

Panoramma Loungebar Domžale, Mazur d.o.o, butik La Vision, SinDa, spodnje perilo in kopalke, Perla, DM drogeriemarkt, Venera shop, Jantar trade d.o.o., frizerski salon Snip Snap, Parisax Slovenija, Movia, Dar Computers, Dollar,T2, jezikovna šola Dude d.o.o., Optika Dolinšek, parketarstvo Primož in Cvetličarna Valerija.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar; Video: Miro Pivar
Tagi