Ko gasilske ustvarjajo, takrat nastane marsikaj lepega

Tako kot vsako leto pred božično-novoletnimi prazniki, so se tudi letos zbrale članice prostovoljnih gasilskih društev Regije Ljubljana III., na prednovoletni delavnici izdelovanja darilnih škatlic in voščilnic. Letos je gasilske-članice gostila Gasilska zveza Domžale v svojih prostorih, kjer so petkov večer porabile za ustvarjanje in seveda tudi za druženje.

Vsako leto takšno srečanje oziroma delavnico izdelovanja novoletnih čestitk gosti ena izmed gasilskih zvez v okviru Regije Ljubljana III. Letos je članice gostila Gasilska zveza Domžale, kjer so pod vodstvom Ane Grčar izdelovale voščilnice in darilne škatlice. Delavnice se je udeležilo 25 gasilk, ki so ves večer pridno ustvarjale in na koncu ustvarile čudovite voščilnice in darilne škatlice, ki so jih nato odnesle domov. Bila je pa to tudi lepa priložnost za druženje, saj se med letom večinoma srečujejo na tekmovanjih.

Če boste slučajno pred prazniki prejeli kakšno ročno izdelano voščilnico, potem je velika statistična verjetnost, da jo boste prejeli od ene izmed udeleženk te delavnice.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Ana Grčar
Tagi