Jutranja telovadba in joga smeha

V soboto 16.3.2013, so nas in naše otroke povabili na jutranjo telovadbo. Začeli smo ob 8.00 uri. Res se sliši zgodaj. A če to naredimo vsaj enkrat na leto, se nam obeta čudovit dan. Dobili smo se na košarkarskem asfaltiranem igrišču poleg drsališča.

Tokrat sta se povezali društvo Šola zdravja, ki vadi vsako jutro ob Bistrici in drugih lokacijah, ter ŠAD Mavrica. Predstavili so nam svojo vadbo (oranžne oprave). Res neverjetno pozitivna druščina, za katero verjamem, da nas je vse navdušila. V goste so povabili ga. Mojco Novak, ki nam je predstavila JOGO SMEHA. Tako smo se s pomočjo Šole zdravja razgibali, nato pa še nasmejali. Otroci, ki so prišli s starši ali dedki in babicami so ostali z nami, in se veselili dneva.

"Vaša in otrokova prisotnost nam je v ponos, da delamo dobro, da delamo za otroke in tudi družino. Vaditelji smo ponosni, če vas pride veliko. Rek, dan se po jutru pozna, bo tokrat še kako držal!" Sta povedali predsednica društva Šola Zdravja Zdenka Katkič in predsednica ŠAD Mavrica Mojca Grojzdek.

Vadba se nadomešča kot manjkajoča vadba v času, ko je vse več ljudi obsedelo doma. Dobro uro in pol, kot je trajalo vse skupaj, smo spoznali, kako je lepo in dobro za zdravje in medsebojne odnose, če se vsak dan čim več smejimo in širimo dobro voljo naokrog. SMEJMO SE SKUPAJ, SMEJTE SE Z NAMI! Je bilo geslo Joge smeha in tega prekrasnega dopoldneva.

Avtor: Miro Pivar; Foto in video: Miro Pivar
Komentarji uporabnikov
Tagi