Iščete službo? Sanjska služba pastirja v Eko resortu pod Veliko planino čaka na vas!

Dream job in Eco resort beneath Velika planina

Looking for a dream job?Join our team and become a shepherd in Eco resort beneath Velika planina, Slovenia!SHARE this video and do the first step toward getting the best job in the world! It’s a job for 10 candidates, which can choose to work with us for 2, 3 or 4 weeks during any season of the year, from September 2016 on. Visit our web page www.sloveniaecoresort.com for further information!Remember that we will choose only between candidates which have shared this video!

Objavil/a Eko resort pod Veliko planino/ Eco resort beneath Velika planina dne 11. marec 2016

Iščete službo? Če jo, potem je ta ponudba mogoče prava za vas, saj lahko postanete pastir v prečudovitem okolju zelene Slovenije. Eko resort pod Veliko planino je pripravil zanimiv in privlačen video z opisom za delovno mesto pastirja, v katerem iščejo 10 kandidatov za pastirja iz celega sveta.

Z videom, ki si ga lahko ogledate zgoraj, so na nekoliko drugačen način pristopili k promociji Slovenije kot privlačne turistične destinacije in hkrati k predstavitvi Eko resorta pod Veliko planino. V videu z opisom ponudbe za delovno mesto pastirja, tako prikazujejo najbolj obiskane turistične kraje in znamenitosti v Sloveniji (Bled, Triglav, Velika planina itd.) ter hkrati na zelo slikovit način predstavljajo ponudbo za sanjsko službo pastirja v prečudovitem okolju zelene Slovenije ter privlačno ponudbo Eko resorta pod Veliko planino za bodoče kandidate in hkrati tudi bodoče goste.

»Sanjska služba, ki jo ponujamo, čaka na 10 kandidatov iz celega sveta in prepričani smo, da bomo z videom širokemu občinstvu v svetu vzbudili željo po obisku Slovenije in hkrati Eko resorta pod Veliko planino«, pojasnjujejo v Eko resortu.

Avtor: Miha Ulčar; Foto, video: Eko resort
Tagi