Godba Domžale na tekmovanju godb v zabavnem programu osvojila zlato plaketo s pohvalo

Godba Domžale je danes v soboto, 11. novembra 2023, sodelovala na 27. tekmovanju godb Slovenije v zabavnem programu za pokal Vinka Štrucla, ki je potekalo v Ormožu. Domžalski godbeniki so na tekmovanju osvojili zlato plaketo s pohvalo.

27. tekmovanje godb Slovenje v zabavnem programu za pokal Vinka Štrucla je potekalo v okviru prireditev, ki jih za spodbujanje razvoja domače glasbe organizira Javni sklad Republike za Slovenije za kulturne dejavnosti (JSKD). Domžalski godbeniki so se tudi tokrat odrezali več kot odlično, saj so osvojili zlato plaketo s pohvalo, ki jo je iz rok organizatorjev tekmovanja prevzel predsednik Kulturnega društva Godba Domžale Jože Pavli.

Svoje vtise so takoj po razglasitvi rezultatov tekmovanja delili na svoji FB strani: “Javljamo se iz tekmovanja Pokala Vinka Štruclja v zabavnem programu. Nismo zmagali, smo pa osvojili zlato plaketo s pohvalo, na kar smo zelo ponosni! Na odru smo zelo uživali, tako da se v Ormož z veseljem vrnemo. Na Martinovo soboto Vam kličemo Na Zdravje!”

Miha Ulčar; Foto: Godba Domžale, JSKD

Tagi