Nanine karikature: Serena Williams

Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo Walta Disneya, danes pa je na vrsti Serena Wiliams, ameriška teniška igralka, ki je v svoji karieri osvojila 23. naslovov Grand Slam.

Nana Guberinič živi v Domžalah, njen hobi pa je risanje portretne karikature. Imela je tudi več dobro obiskanih razstav po Sloveniji in Srbiji. Digitalno karikaturo ustvarja z elektronskim peresom na elektronskem zaslonu Wacom v različnih tehnikah in programih. Dela si lahko ogledate na njenem FB profilu: www.facebook.com/nana.guberinic.

Serena Jameka Williams

Serena je ena najuspešnejših teniških igralk ter po mnenju številnih ena najboljših teniških igralk v zgodovini tega športa. V svoji karieri je osvojila 23 naslovov Grand Slam in sicer sedem naslovov v Wimbledonu, sedem na Australian Open, šest na USA Open in tri na Rolan Garrosu. Je tudi olimpijska zmagovalka iz Sydneya 2000, Pekinga 2008 ter Londona 2012 (posamezno in v konkurenci ženskih parov). S tenisom se ukvarja tudi njena sestra Venus Williams, ki je prav tako uspešna teniška igralka.

Izšel je koledar karikatur slovenskih stand up komikov, katerih avtorica je Nana Guberinič. Dobiček od prodaje koledarja, ki vam bo vsak dan prinesel nasmeh na obraz, bo šel v dobrodelne namene, saj so se odločili, da pomagajo Zvezi prijateljev Mladine, v sklopu katerega deluje Telefon otrok in mladostnikov TOM.

Več informacij in naročilo koledarja: http://www.standupsi.com/…/projekti…/dobrodelni-koledar-2019

Vse do sedaj objavljene karikature, si lahko ogledate na spodnji povezavi:

Miha Ulčar; Foto: Nana Guberinič

Komentarji uporabnikov
Tagi