V poletnem Čarobnem mestu bomo z Manco Izmajlovo vdihnili življenje s polnimi pljuči

Klub poslovne odličnosti Domžal in okolice je v Domžale privabil izjemno vokalistko Manco Izmajlovo, ki je prav te dni na knjižne police postavila svojo prvo knjigo.

Kot dojenčki smo znali globoko vdihniti, danes pa ne znamo več. Kar osemdeset odstotkov vseh nas diha plitko in prehitro. Niti v spanju ne znamo več pravilno dihati. Manca Izmajlova si je z rusko dihalno telovadbo pomagala pred leti, ko je imela težave z glasom in odpornostjo. Zdaj pa bi rada vsem predstavila ta njen zaklad, ki lahko marsikomu dvigne kvaliteto življenja na višjo stopničko. Kako dobiti več življenjske vitalnosti, notranje moči, poleta, trdnejše zdravje, močnejši glas – s pomočjo dihanja?

Vse to in še več bo Manca predstavila jutri v poletnem Čarobnem mestu Domžale. Z veseljem vam bo tudi podpisala njeno prvo knjigo, v kateri boste našli še veliko drugih dragocenih napotkov in osebnih zgodb.

Manca Izmajlova nam bo pobožala dušo z izjemnim vokalom in nam predstavila, kako vdihniti življenje s polnimi pljuči. Dogodek bo potekal v sklopu poletnega Čarobnega mesta v Slamnikarskem parku v Domžalah in sicer v petek, 28. avgusta 2020, med 15.30 in 17. uro. Vabljeni!

Več o dogajanju v Poletnem Čarobnem mestu si lahko preberete na povezavi tukaj.

Miha Ulčar; Foto: arhiv Mance Izmajlove

 

Tagi