Brigita Langerholc spregovorila o tehnikah in spoznanjih, ki so ji spremenile življenje

Kulturno prosvetno društvo Drouz je v torek, 10. januarja 2023 ob 18. uri v Kulturnem domu Radomlje organiziralo tretje predavanje iz cikla pogovornih večerov, ki potekajo na temo “Življenje živimo radostno in lepo.” Gostja tokratnega pogovornega večera je bila nekdanja vrhunska športnica in znana coachinja z dragocenimi znanji, Brigita Langerholc. Gostjo je predstavila Ema Smodiš, predsednica Kulturno prosvetnega društva Drouz iz Radomelj.

Brigita Langerholc, nekdanja vrhunska športnica in znana coachinja z dragocenimi znanji, je v Kulturnem domu Radomlje z udeleženci predavanja delila svoje spomine, izkušnje, znanja, spoznanja in še mnogo več. Brigita je mama treh navihanih deklic, ki obožujejo konje in naravo. Strastna raziskovalka delfinov, kitov, narave, ter meja možnega v naši zavesti in v povezavi z vsemi živimi bitji. Je Bloudkova nagrajenka in večkratna udeleženka svetovnih in evropskih prvenstev, nositeljica več rekordov, ter svetovna prvakinja v teku na 800 metrov. S 4. mestom na olimpijskih igrah v Sydneyju je doživela preobrazbo in sklenila, da je v nasprotju z dolgotrajnimi diagnozami zdrava in sposobna za vse.

Na predavanju je predstavila svoje ugotovitve o športu. Spregovorila je o poti, ki jo je prehodila, da se je iz bolehne deklice, ki je prve tri leta svojega življenja prebila v bolnišnici, izoblikovala v vrhunsko športnico. Spregovorila je tudi o procesu, ki jo je vodil do coachinje z dragocenimi znanji. Govorila pa je tudi o delfinih, depresiji, življenju, ajuaski in ljubezni, ki je bilo glavno vodilo pisanja knjige “Do cilja in naprej“, ki jo je napisal Jure Aleksič.

»Morala sem se sesuti kot vreča bolečih mišic, da sem se postavila zase in dojela, da sem zdrava. Zdaj grem z ljubeznijo DO CILJA IN NAPREJ,« je odlomek iz knjige Do cilja in naprej.

Nekaj besed je namenila tudi kodi, ki krasi naslovnico njene knjige. »Dovolite si začutiti spomin svoje najglobje resnice, modrosti in moči našega rodu. Takrat se spomnite kod, ki jih držite v svoji notranjosti. Spomnite se ustvarjalnega potenciala ljubezni, ki se želi izraziti skozi vse vaše celice. S tem se aktivira spomin vaše celovitosti obstoja,« je dejala predavateljica o svojem življenjskem jazu. V trenutku, ko je »šla vase«, ko se je poglobila v svoj spomin.

Brigita Langerholc je mentorica mentalnih in dihalnih tehnik, inštruktorica Jose Silva UltraMind ESP metode ter Sophia Leadership coach. Je nosilka in aktivatorica izvornih kod Svetlobnega jezika, učiteljica Ašhtanga joge ter zvedava raziskovalka. Zavzema se za opolnomočenje človeka, odpiranje srca in posledično src vseh ljudi. Zaradi številnih preizkušenj, ki jih je doživela že kot otrok, danes lažje čuti sebe in posledično druge. Opozarja na neetične prakse v športu in drugje. Svojo moč črpa v povezavi z naravo.

V nadaljevanju je spregovorila nekaj besed tudi o tem, kako jo je tako preplavil UltraMind, da je postala kar inštruktorica te metode. UltraMind jo je naučil uporabljati in izkoriščati sposobnosti, ki nam jih je dal Bog, a jih prej ni uporabljala v celoti. Odprl ji je psihične in čutne zaznave, njeno največjo željo, da bi lahko zaznavala, brala polje in podobno, ter se še bolj povezala z višjo inteligenco in dobivala odgovore znotraj sebe. To je bila njena največja želja, odkar je sodelovala s Chrisom v Los Angelesu in kasneje z Marjanom Ogorevcem v Sloveniji. Med delom z njenim karmičnim čarovnikom je občutila, kaj se dogaja v telesu njenega ljubljenčka ali njenih bližnjih in sodelavcev. To je neprecenljivo, intuitivno védenje. Vstopala je v svet zakonitosti, ki delujejo na planetu Zemlja, spoznavala je zakon privlačnosti, pojme, kot sta dualnost in karma.

Spoznavanje se je kasneje še poglobilo pri bioterapevtu Marjanu Ogorevcu. Pri njem je nadgradila vse te osnove, ki so se ji začele odpirati med študijem v Ameriki, Marjan Ogorevc je mojstrsko ozaveščal in odstranjeval njene energijske blokade, čistila sta čakre, čistila njen strah, pošiljal je podporno energijo njenemu uničenemu telesu, kadar je morala zdržati in kot pravi Brigita Langerholc, je to bilo najbolj top, saj se je tako hitro regenerirala, da je bilo preprosto neverjetno.

Predavanje Brigite Langerholc je bilo tako posvečeno življenju v vsej svoji preprostosti.

Več pa v videu.

Avtor Miro Pivar; Foto in video: Miro Pivar

Tagi