Toplo, hladno in nekaj vmes

Likovna razstava mladih ustvarjalcev Centra za mlade Domžale, ki so jo poimenovali »Toplo, hladno in nekaj vmes«, je postregla s pisano paleto likovnih del dvajsetih ustvarjalcev, ki so nastala pod mentorstvom Mateje Absec na ustvarjalnih delavnicah v letu 2018/2019.

Odprtje razstave »Toplo, hladno in nekaj vmes«, ki jo krasi kar sedemdeset del mladih likovnih ustvarjalcev, je v Centru za mlade Domžale potekalo v četrtek, 20. junija 2019. V uvodu je Tinkara Koleša, direktorica Centra za mlade Domžale pozdravila vse navzoče ter se zahvalila mladim ustvarjalcem za obiskovanje njihovih ustvarjalnih delavnic. Po njenih besedah se mentorica Mateja Absec vsako leto zelo potrudi, da ustvarjalne delavnice minejo v najlepšem možnem vzdušju in ustvarjanju, kar udeleženci  delavnice nagradijo z zaključno razstavo svojih del.

Na odprtju razstave smo si na projekcijskem platnu ogledali krajši posnetek o delu ustvarjalcev skozi vse šolsko leto, nato pa je mentorica udeležencem podelila potrdila za vestno udeležbo in ustvarjanje na delavnicah.

Mladi ustvarjalci, ki razstavljajo: Ana Orel, Loti Limoni Majhenič, Hana Kunc, Lana Kajbič, Ana Poljšak, Mojca Vrhovnik, Aleš Podkrajšek, Roman Zlobko, David Zajc, Živa Marolt, David Pestotnik, Nastja Trtnik, Petra Eržen, Ariana Beganović, Neja Žibert, Ana Železnik, Iris Kajbič, Stela Brulc, Ana Remc in Eva Prašnikar.

Avtor: Miro Pivar; Foto, video Miro Pivar

Tagi