Vrhunski glasbeni dogodki v Poletnem gledališču Studenec

V avgustu in septembru se bodo na odru Poletnega gledališča Studenec odvijali štirje izjemni glasbeni dogodki, ki bodo navdušili ljubitelje različnih glasbenih zvrsti. Vabljeni na večere polne glasbe, smeha in nepozabnih trenutkov!

Veliki ekskluzivni koncert Gregorja Ravnika z gosti

Ta petek, 16. avgusta 2024, ob 21. uri se bo na odru Poletnega gledališča Studenec predstavil izjemni primorski glasbenik Gregor Ravnik. S svojo spremljevalno skupino in posebnimi glasbenimi gosti bo poslušalce popeljal na čustveno in energično glasbeno popotovanje ob predstavitvi svojega novega albuma Med nama. Ta večer bo poln glasbenih presenečenj, saj bodo poleg avtorskih skladb na sporedu tudi izbrane največje slovenske uspešnice. Obeta se večer, ki ga ljubitelji kakovostne glasbe ne smejo zamuditi.

Prodajna mesta za nakup vstopnic: Eventim.si, Petrol ali Pošta.

Kompletno zmešana glasbena komedija Nune v akciji!

Oder Poletnega gledališča Studenec bo v petek ,23. avgusta 2024, ob 20.30 urizavzel Grand SHOW Nune v akciji!. Gre za izvirno in zabavno zgodbo o petih redovnicah, ki se znajdejo v denarnih težavah in so prisiljene organizirati dobrodelni šov. Vsaka od njih želi postati glavna zvezda večera, kar vodi do številnih komičnih situacij. V slovenski različici muzikala, ki navdušuje obiskovalce, nastopajo vrhunska slovenska umetniška imena, znana tudi iz najbolj obiskanega muzikala v Sloveniji, Mamma Mia!. Predstava obljublja obilico smeha in zabave ter vas bo prepričala, da v vsakem izmed nas tiči potencial za svetništvo.

Prodajna mesta za nakup vstopnic: Eventim.si, Petrol ali Pošta.

Veliki koncert Steklasika z razširjeno spremljevalno zasedbo

Po uspešnem prvencu Doza romantike sta Uroš in Tjaša svoje mesto na slovenski pop sceni utrdila pod imenom STEKLASIKA. Svoj drugi album sta obeležila z razprodanim koncertom v Cankarjevem domu, sedaj pa se vračata na oder Poletnega gledališča Studenec, kjer bosta v četrtek, 5. septembra, ob 19.30 uri, in petek, 6. septembra, ob 19.30 uri, izvedla edini ponovitvi tega spektakla. Občinstvo bo lahko uživalo ob njunih novih in preteklih uspešnicah, ki jih bosta izvedla z uigranim bendom v razširjeni zasedbi ter z zanimivimi glasbenimi gosti. Petkov koncert je že razprodan, zato pohitite z nakupom vstopnic za četrtkov večer.

Prodajna mesta za nakup vstopnic: Eventim.si.

Zagotovite si vstopnice pravočasno in se prepustite čarobnim dogodkom pod zvezdami.

Avtor: Karin Božič Zupančič; Foto: Poletno gledališče Studenec

Tagi