Poletni urnik in poletno dogajanje v Knjižnici Domžale

Knjižnica Domžale bo imela v mesecu juliju in avgustu poletni delavni urnik, ki velja tako za matično knjižnico v Domžalah, kot za krajevne knjižnice Mengeš, Moravče Šentvid, Trzin in Ihan. Prav tako v juliju in avgustu ne bo vozil Bibliobus. Zaradi rednih letnih vzdrževalnih del bo Knjižnica Domžale zaprta v soboto, 3. avgusta 2019.

Tudi letos so v Knjižnici Domžale pripravili pester poletni program, ki vsebuje vrsto zanimivih projektov in dejavnosti, ki bodo popestrile poletni čas. Prav tako bodo lahko v  dobri družbi tudi letošnje počitnice preživeli osnovnošolski otroci, saj za njih ob torkih in petkih v mesecu juliju in avgustu pripravljajo počitniški odklop ob družabnih igrah.

Več o poletnem dogajanju v domžalski knjižnici si lahko ogledate na spodnjem letaku ter na spletni strani www.knjiznica-domzale.si

Fotografska razstava Petra Gedeia: Podzemni svetovi

Vabljeni tudi k ogledu razstave Petra Gedeia »Podzemni svetovi«, ki bo v Knjižnici Domžale na ogled ves mesec julij. Ob fotografijah, ki razkrivajo lepoto, iztrgano temi, lahko le od daleč slutimo, koliko truda in predanosti tiči za njimi. Izžarevajo ljubezen do jamskega podzemlja, strast do njenega upodabljanja. Dotikajo se večnih vprašanj o naši povezanosti z naravo, naši majhnosti v primerjavi z negostoljubno, v temo zavito divjino, in tudi vznemirljivih tem o svetlobi in temi, o tistem, kar osvetlimo, in tistem, kar ostaja skrito v globinah.

Knjižnica Domžale

 

Komentarji uporabnikov
Tagi