Nova sezona prireditev v Knjižnici Domžale

V prihodnjem tednu v Knjižnici Domžale in njenih enotah začnemo z novo sezono prireditev. Tudi tokrat se bomo potrudili, da obiskovalcem ponudimo dogodke, ki bodo zanimivi, strokovni in raznoliki.

Sodelovali bomo z različnimi avtorji, ustvarjalci, z društvi in posamezniki, ki vam bodo predstavili svoje znanje z različnih področij.

V prihodnjem tednu ne spreglejte prvih oktobrskih dogodkov:

v torek bo Borut Peršolja na 78. Gorniškem večeru gostil Toneta Škarjo, v sredo pa bo Tadeja Rode Teran na Literarni kavarni gostila Sama Ruglja. V četrtek popoldne se nam najmlajši pridružite pri prebiranju pravljice Moj očka je pirat (predhodna prijava), ob 19.00 pa nam bo Tanja Logar iz Brainobrain Domžale predstavila program, ki bo potekal v obliki krajšega predavanja. Namenjeno je predvsem staršem, seveda pa se lahko pridružijo tudi radovedni otroci. Dobili boste odgovore na vprašanja, ki vas zanimajo, ob koncu pa bodo otroci lahko spoznali osnove abakusa in morda tudi že kaj izračunali. Predstavitev se bo zaključila z demonstracijo brainobrain nareka. V petek se nam z glasbeno urico predstavlja dr. Veronika Šarec. Za glasbeno delavnico je potreba predhodna prijava in obvezna prisotnost staršev/skrbnikov.

Prelistajte tudi naš Koledar prireditev za cel mesec.

Avtor: Knjižnica Domžale; Foto: Knjižnica Domžale

Tagi