Zaključna prireditev Športne bralne značke z Brigito Langerholc: Do cilja in naprej

V Knjižnici Domžale so lani ob Evropskem tednu športa, ki poteka vsako leto od 23. do 30. septembra, pričeli s tretjo sezono Športne bralne značke. Branje, telesna aktivnost in pisanje so trije stebri uspešnega boja proti stresu, tesnobi, depresiji in drugim težavam.

Na zaključno prireditev so letos povabili Brigito Langerholc, nekdanjo izjemno atletinjo, uspešno olimpijko ter nosilko številnih državnih rekordov. Danes je mentorica mentalnih in dihalnih tehnik, inštruktorica Jose Silva UltraMind ESP metode ter Sophia Leadership coach.

Na srečanju bo predstavila knjigo Do cilja in naprej, v kateri opisuje osebno zgodbo, ki navdihuje in spreminja življenja, tako kot to počnejo knjige, ki jih preberemo in telesna aktivnost, s katero si naberemo moči za spopadanje z vsakodnevnimi izzivi. Odkritosrčna sogovornica vas bo zagotovo navdušila.

S knjigo želi bralcem med drugim pokazati, da se v vsakem od nas skriva brezmejna moč za premike vseh vrst.

Na dogodek lepo vabljeni vsi, ki ste zaključili Športno bralno značko kakor tudi vsi ostali, da se pridružite čarobnem večeru: 11. maja, ob 19. uri, v Knjižnici Domžale.

Vstop prost!

Petra Petravič, Foto: osebni arhiv Brigita Langerholc

 

Tagi