Za Noč čarovnic bo letos ponovno zaživel čarobni Magični gozd!

Od sobote, 26. oktobra, do četrtka, 31. oktobra 2024, med 10. in 21. uro, boste lahko družine z otroci vstopili v skrivnostni svet na dveh lokacijah: v Rogozi, v bližini Maribora in prvič tudi v Krtini, blizu Ljubljane.

Na obeh lokacijah, kjer smo gozdova, velika 3 hektare, spremenili v pravi pravcati Magični gozd, na vas čaka nepozabna dogodivščina. Šest dni bosta oba gozdova odeta v magično atmosfero, kjer boste naleteli na čarovnice, duhove, strašljive like in buče, ki čakajo, da vas prestrašijo, a brez skrbi – na strašno zabaven način, saj gre za družinski tematski park.

Izziv je najti številne strašno zabavne točke s pomočjo zemljevida, odkriti skrite kotičke in se preizkusiti v čarovniških igrah. Ko pade noč, pa ne pozabite na svetilko ali uporabite kar tisto na svojem telefonu, saj je tema v gozdu še bolj skrivnostna in čarobna.

Magični gozd je prav posebna pustolovščina za družine z otroki do 12. leta starosti, seveda pa vabljeni vsi ljubitelji Noči čarovnic. Celotna dogodivščina traja približno eno uro, cene vstopnic ostaja iste kot lani in predhodna rezervacija ni potrebna.

Pridružite se nam in raziščite edinstven družinski tematski park, kjer se čarobnost in duhovitost prepletata v nepozabno Halloween doživetje.

Vabljeni v Magični gozd – bodisi v Krtino blizu Ljubljane ali v Rogozo v bližini Maribora!

Več informacij najdete na spletni strani www.magicni-gozd.si
ali na Facebooku  https://www.facebook.com/magicnigozd/

Naročnik oglasa: Luka Kastelic s.p.

Noči čarovnic v Koruznem labirintu Krtina – Se bojiš ali pa se smejiš?

 

Tagi