V Cvetličarni Slovnik tudi letos praznično in čarobno

Cvetličarno Slovnik iz Ihana sta pred 29 leti ustanovila zakonca Ditka in Boštjan Slovnik, letos pa skupaj s sodelavko Tadejo Kocjančič pripravljajo že 10. zaporedno razstavo novoletnih aranžmajev in adventnih venčkov.

Novoletna prodajna razstava bo potekala v soboto in nedeljo, 23. in 24. novembra 2019, od 10. do 19. ure na lokaciji Cvetličarne Slovnik v Ihanu. Vsako leto trije izkušeni cvetličarji spremenijo notranjost in zunanjost cvetličarne v krasno novoletno pravljico, kjer si lahko ogledate ogromno aranžmajev, venčkov, smrečic in drugih okraskov, s katerimi lahko okrasite svoj dom v prazničnih dneh.

Cvetličarji se ves čas izobražujejo na seminarjih in so tako vedno v koraku s časom ter vsako leto pripravijo kaj novega, izdelki pa so prava paša za oči.

Idejno zasnovo, postavitev razstave in temo dogodka si vsako leto zamisli idejni vodja cvetličarne, Boštjan Slovnik, ki s svojimi bogatimi izkušnjami in dovršenimi idejami poskrbi, da obiskovalci na razstavi uživajo v kreacijah. Ob tem poskrbijo za veliko izbiro božičnih zvezd, ki so vzgojene v slovenski vrtnariji.

Letos jih bo v času razstave med 17. in 19. uro obiskal tudi čisto pravi Božiček s fotografom Andražem Gregoričem (www.andrazgregoric.com), ki bo poskrbel, da se bodo otroci lahko v prazničnem okolju na dan razstave med 17. in 19. uro fotografirali z Božičkom. Za vnaprej dogovorjen termin pokličete fotografa Andraža Gregoriča na spodaj navedeno številko.

Po ogledu razstave Cvetličarna Slovnik vedno poskrbi še za prijetno druženje ob čaju in kuhanem vinu ter domačih dobrotah.

Info:

  • 041 785 918 – Boštjan Slovnik
  • 031 504 434 – Andraž Gregorič

Vabimo vas, da si ogledate galerijo slik, kjer je le delček aranžmajev iz preteklih razstav. Za več informacij lahko poiščete Cvetličarno Slovnik tudi na Facebook profilu ali spletni strani: www.cvetlicarna-slovnik.si.

Naročnik oglasa: Cvetličarna Slovnik

Tagi