Premierni koncert Big banda Godbe Domžale

V Godbi Domžale smo izjemno veseli, da bo s koncertom v soboto, 21. avgusta 2021, v Češminovem parku v Domžalah končno zaživela ideja big banda, ki se je med domžalskimi glasbeniki kalila že vrsto let, v zadnjem času pa mu je začetek delovanja zaustavila epidemija.

Big band Godbe Domžale je nova sekcija godbe, ki je večinoma sestavljena iz njenih rednih članov – saksofonistov, pozavnistov in trobentačev ter profesionalne jazz ritem sekcije. Namen big banda je ponuditi poslušalcem zvrst glasbe, ki je do sedaj v Domžalah in okolici še niso okusili in navdušiti mlade za glasbeno izobraževanje ter vključevanje v kulturna društva kot je Godba Domžale.

Na premiernem koncertu bo Big band Godbe Domžale poskušal občinstvo navdušiti z mešanico popa, rocka in jazza, na odru pa se jim bo pridružila vrhunska vokalistka, prav tako Domžalčanka, Ajda Stina Turek, ki poslušalcev zagotovo ne bo pustila ravnodušnih. Umetniški vodja big banda je naš dolgoletni član, saksofonist, Lan Timotej Turek.

Toplo vabljeni torej v soboto, 21. avgusta 2021, ob 19:00 v Češminov park v Domžalah. Vstop bo brezplačen, zaželeni pa so prostovoljni prispevki. Za sedišča bo obvezen pogoj PCT.

Kulturno društvo Godba Domžale

 

Komentarji uporabnikov
Tagi