Kino v parku: Ustvarjalna delavnica izdelovanja mušketirskih mečev

V Češminov park prihaja Kino v parku, kjer si bo ob koncih tedna med 29. junijem in 15. julijem na filmskem platnu na prostem, pod milim nebom, brezplačno možno ogledati izbrane poletne filme. Poleg tega bodo organizatorji priredili tudi tematske ustvarjalne delavnice za vse, ki jim je blizu kreativnost in ročne spretnosti.

V petek, 30. junija 2023, lepo vabljeni v Češminov park, na Kino v parku, kjer bodo ob 21.30 uri vrteli pustolovski film Trije mušketirji: D’Artagnan.

Neverjetna, junaška zgodba pripoveduje zgodbo o mladeniču D’Artagnanu, ki od doma odide v Pariz v upanju, da postane gardni mušketir. Roman Alexandra Dumasa je literarna klasika, ki je bila že večkrat prirejena za velika platna, vendar ta – razkošna priredba, predstavlja nove like in številne lokacije, od slovitega Louvra do Buckinghamske palace, preko pariških žlebov do obleganja La Rochella …

Od 19.30 ure pa vse tja do pričetka večerne projekcije filma Trije mušketirji: D’Artagnan, bo prav tako v Češminovem parku potekala ustvarjalna delavnica izdelovanja mušketirskih mečev.

Prijazno vabljeni, da se ustavite ob delavniški postaji in razmigate prste ter domišljijo! Udeležba na delavnicah je brezplačna.

V slučaju slabega vremena se projekcija prestavi v Mestni kino Domžale (Ljubljanska 61).

Več o letošnjem programu v Kinu v parku si lahko preberete tukaj.

Petra Petravič; Foto: Kulturni dom Franca Bernika Domžale

 

Tagi