Tudi to poletje v Češminov park prihaja Kino v parku

Ljubitelji filmskih projekcij lepo vabljeni med 29. junijem in 15. julijem 2023 v Češminov park v Domžale, kjer si boste lahko ob koncih tedna (četrtek, petek, sobota) na prostem brezplačno ogledali izbrane filme.

V tokratni izbor projekcij so se uvrstili: komediji DEDEK GRE NA JUG in PR’ HOSTAR 2 ‰, komični drami IZGUBLJENI KRALJ in DUŠE OTOKA, pustolovski film TRIJE MUŠKETIRJI: D’ARTAGNAN, drama TRIKOTNIK ŽALOSTI, mladinski film MILOSTI POLNI in mladinska komedija GAJIN SVET 2.

V Češminovem parku obiskovalce čaka 250 sedežev, po želji, pa lahko obiskovalci filme spremljajo tudi iz svojih stolov in ležalnikov. Najbolj avanturistični obiskovalci so se v svet gibljivih slik podali že tudi na udobnih piknik odejah.

  • Četrtek, 29. 06. 2023, ob 21:30h, komedija DEDEK GRE NA JUGČešminov park

Dedek gre na jug je zgodba o življenju, pričakovanjih in iskanju smisla. Je zgodba o prijateljstvu in ljubezni. Vlado ugrabi svojega najboljšega prijatelja Borisa iz bolnišnice, saj se ne želi sprijazniti z dejstvom da Boris umira.

Neverjetna, junaška zgodba pripoveduje zgodbo o mladeniču D’Artagnanu, ki od doma odide v Pariz v upanju, da postane gardni mušketir.

  • Sobota, 01. 07. 2023, ob 21:30h, komična drama IZGUBLJENI KRALJ, Češminov park

Film, posnet po resnični zgodbi amaterske zgodovinarke, ki pomaga najti več kot petsto let izgubljene posmrtne ostanke enega najbolj kontroverznih angleških kraljev, Riharda III.

Manekenski par Carl in Yaya je povabljen na luksuzno križarjenje. Medtem ko ustrežljiva posadka skrbi za zbirko bajno bogatih potnikov, zapiti kapitan tiči v svoji kabini in posluša Internacionalo.

Dungeons & Dragons: Čast med tatovi prinaša bogat svet in igriv duh legendarne igre igranja vlog na velika platna v smešni in akcijski pustolovščini.

  • Sobota, 08. 07. 2023, ob 21:30h, mladinski film MILOSTI POLNI, Češminov park

Navdihujoč družinski film o nogometu, nunah in predrzno navihani enajsterici, poln humorja, topline in srčne predanosti.

  • Četrtek, 13. 07. 2023, ob 21:30h, komična drama DUŠE OTOKA, Češminov park

Na Irskem leta 1923 divja državljanska vojna, a le streljaj od burnih dogodkov, na majhnem, konzervativno urejenem otočku življenje teče kot običajno. Colin Farrell in Brendan Gleeson po več kot desetletju znova združena na velikem platnu v še enem triumfu irskega režiserja Martina McDonagha.

Z dvema promiloma podkrepljeni se vračajo gorenjski gaunarji z avtohtono izkušnjo med samooklicanimi neotesanimi domorodci. Projekciji bo sledil filmski pogovor.

  • Sobota, 15. 07. 2023, ob 21:30h, mladinska komedija GAJIN SVET 2, Češminov park

Gaja je še vedno pametna, radovedna in neposredna. Ima najboljšega prijatelja, ki je računalniški genij, sitno in razvajeno sestro Teo ter družino, ki se je sestavila na novo, a še vedno drži skupaj. Čaka pa jo nov zaplet.

Tudi to poletje bo v Češminovem parku pestro. Lepo vabljeni med 29. junijem in 15. julijem 2023 k ogledu izbranih filmov na prostem. Vstop je prost!

 

V času predstav bo odprta tudi kavarna Češmin z bogato ponudbo osvežilnih napitkov in prigrizkov. Parkiranje je omogočeno tik ob parku, na parkirišču OŠ Domžale in pri stanovanjskem naselju Bistra.

V primeru slabega vremena se projekcija prestavi v dvorano.

Petra Petravič; Foto: Kulturni dom Franca Bernika Domžale

 

Tagi