Jesenski koncert Ženskega pevskega zbora Stane Habe

Zakorakali smo že globoko v jesen, ki je s seboj prinesla pisane barve. Prav takšen, jesensko obarvan bo tudi tradicionalni jesenski koncert Ženskega pevskega zbora Stane Habe z gosti, ki bo potekal v četrtek, 18. novembra 2021, v Kulturnem domu Franca Bernika Domžale in sicer v dveh terminih.

Tradicionalni jesenski koncert Ženskega pevskega zbora Stane Habe z gosti bo letos zaradi ukrepov v zvezi s preprečevanjem širjenja Covid-19 ter velikega zanimanja, potekal v dveh terminih in sicer ob 17. in 19. uri. Na koncertu bodo poleg Ženskega pevskega zbora Stane Habe nastopili še Pevski zbor Glasbene šole Domžale, Prijat’lji 1A in Hervin Jakončič.

Brezplačne vstopnice za jesenski koncert, ki bo potekal v četrtek, 18. novembra 2021, ob 17. in 19. uri, so na voljo na blagajni Kulturnega doma Franca Bernika Domžale. Informacije in rezervacije vstopnic po telefonu 01 / 722 50 50 ali preko elektronske pošte (v času uradnih ur, ob delavnikih od 10.00 do 12.00 ure, v sredo, tudi od 15.00 do 17.00 ure) blagajna@kd-domzale.si.

Za obisk koncerta je potreben pogoj PCT ter obvezno spoštovanje navodil NIJZ ter nošenja mask v zaprtih prostorih.

Miha Ulčar; Foto: Arhiv domžalca

 

Tagi