Filmski večeri pod zvezdami v Arboretumu

Kar 17 večerov, vsak četrtek, petek in soboto med 21. julijem in 26. avgustom bomo na prostem in pod zvezdnim nebom lahko sproščeno uživali v dobri filmski družbi. Filmske večere v Arboretumu Volčji Potoke pričenjajo s premierno in brezplačno projekcijo digitalno restavrirane slovenske filmske klasike Ne čakaj na maj. Sledila bo vrsta pred-premier, posebnih projekcij in dogodkov (sejem plakatov, nastop Godbe Mengeš).

Filmski večeri v Arboretumu se bodo odvijali na travniku ob vhodu v park. Projekcije se bodo pričele ob 21.00, od 18. avgusta pa ob 20.30. Vstop v park s filmsko vstopnico je mogoč eno uro pred projekcijo. Ob prizorišču projekcij bo odprta tudi filmska kavarna, kjer bodo na voljo filmska pijača in jedača.

Na prostranem travniku, kjer se bodo odvijale projekcije, bodo na voljo stoli, razporejeni v primerni varnostni razdalji. “Na projekcijo lahko prinesete tudi svoje sedalo ali ležalnik. Če si boste zaželeli posebne filmske izkušnje, bo nekaj mest namenjeno tudi piknik odejam, ki pa jih morate prinesti s seboj. Poletni večeri so lahko hladni, zato priporočamo, da s seboj prinesete še kakšno toplo jopico, ki vas bo grela do konca filma,” sporočajo iz Mestnega kina Domžale, ki bo v Arboretumu poskrbelo za projekcije filmov.

Vstopnice so na voljo pri blagajni Arboretuma Volčji Potok, pri blagajni Mestnega kina Domžale in na vstopnice.arboretum.siwww.kd-domzale.si ter kd-domzale.mojekarte.si. Cena vstopnice je 6 EUR, projekcija slovenske klasike “Ne čakaj na maj” pa je brezplačna. Na voljo je tudi paket petih vstopnic za 24 EUR (5 za 4).

Ob slabem vremenu se projekcija ob isti uri izvede v dvorani Mestnega kina Domžale (Ljubljanska 61, Domžale), o čemer bo objavljeno obvestilo po 18. uri na spletni strani Kulturnega doma Franca Bernika, na FB in Instagramu.

*Za nakup vstopnice po znižani ceni je potrebno predložiti ustrezno dokazilo statusa.

Julijski spored filmov v Arboretumu

S klikom na naslov filma ali fotografijo si lahko preberete več o filmu.

Četrtek, 21. 7. 2022, ob 21.00

Ne čakaj na maj

Petek, 22. 7. 2022, ob 21.00

Thor: Ljubezen in grom

Sobota, 23. 7. 2022, ob 21.00

Top Gun: Maverick

Četrtek, 28. 7. 2022, ob 21.00

Sanjski konj

Petek, 29. 7. 2022, ob 21.00

Tajni agent 117: Iz Afrike z ljubeznijo

Sobota, 30. 7. 2022, ob 21.00

Dobri šef

Miha Ulčar; Foto: arhiv Domžalca, Mestni kino Domžale

 

Tagi