2. fotografska delavnica v Arboretumu

Foto kino video klub Mavrica Radomlje vas vabi na drugo fotografsko delavnico, ki jo organizira skupaj z Arboretumom Volčji Potok. Zbrali se bomo pred vhodom v Arboretumu v soboto, 24. septembra 2022, ob 9.00 uri.

Vabimo ljubitelje fotografije in cvetja vseh starosti, še posebej mlade, ki jih veseli fotografiranje. Potrebujete le fotografski aparat ali pametni telefon in se s polno mero dobre volje sprehodite po prelepem parku.

Tokrat bo fotografski izziv malo drugačen, kot so drugačni tudi motivi, ki privabljajo predvsem mlade. Mladi so še posebej dobrodošli. Delavnico bodo vodili člani kluba in bo trajala do uro in pol ter bo potekala v vsakem vremenu.

Ker bomo objavili nekaj najboljših fotografij udeležencev, na naš mail pošljite po 3 fotografije, ki jih boste posneli v Arboretumu, najkasneje do 30.9.2022. Skupaj s fotografijami pošljite tudi ime in priimek, naslov, leto rojstva in telefon.

Veselimo se vaše prisotnosti, da bomo skupaj raziskovali posebnosti v Arboretumu. Dodatne informacije na binca.mavrica@gmail.com ali tel. 031-777-649.

*******************************************

V društvu FKVK Mavrica pripravljamo več fotografskih delavnic, nekatere skupaj z Arboretumom Volčji Potok, nekatere pa samostojno v okviru društva .

Ker bi želeli, da se v društvo vključi čim več mladih, ki jih zanima fotografija, vas vabimo, da se včlanite v Mavrico. Svoje želje boste preko društva lažje uresničevali, napredovali v fotografiji, se udeleževali izobraževanj in fotografskih natečajev in delavnic.

Svojo prijavo za vključitev v društvo ali dodatne informacije dobite na e-mail binca.mavrica@gmail.com. Več informacij o nas najdete na naši spletni strani.

FKVK Mavrica

 

Tagi