Nanine karikature: Ashton Kutcher

Prišel je petek in z njim nova karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo vrhunske športnice, mojstrice belih strmin Ilke Štuhec, danes pa je na vrsti karikatura ameriškega filmskega igralca Ashtona Kutchera.

Nana Guberinič živi v Domžalah, njen hobi pa je risanje portretne karikature ter portretov v Wpap art tehniki. Imela je tudi več dobro obiskanih razstav po Sloveniji in Srbiji. WPAP je kubistični slog geometrijske pop umetnosti. Populariziran v poznih devetdesetih letih prejšnjega stoletja od indonezijske umetnice Wedhe Abdul Rasyid, Wedhini pop art portreti ali na kratko WPAP so zlahka prepoznavni po ostrih linijah in divjih, živahnih barvnih shemah. Portrete v Wpap art tehniki ter karikature si lahko ogledate na njeni spletni strani in FB profilu. Intervju z Nano si lahko ogledate na povezavi tukaj.

Ashton Kutcher

Christopher Ashton Kutcher ali bolje poznan kot samo Ashton Kutcher se je rodil 7. februraja 1978 v Združenih državah Amerike. Kutcherja poznamo kot filmskega in televizijskega igralca ter producenta. Najbolj prepoznavni filmi in televizijske serije v katerih je igral so: Učinek metulja, Šefova hčerka, Oh, ta sedemseta, Dva moža in pol ter Stari, kje je moj avto?.

Karin Božič Zupančič; Karikatura: Nana Guberinič

Tagi