Nanine karikature: Domžalec Miro Pivar

Čas je za novo portretno karikaturo v naši rubriki Nanine karikature, za kar vsak teden poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji teden smo objavili karikaturo Amande Michelle Seyfried, ameriške gledališke, televizijske ter filmske igralke, danes pa je na vrsti karikatura nepogrešljivega in neutrudnega člana ekipe našega portala Mira Pivarja.

Nana Guberinič živi v Domžalah, njen hobi pa je risanje portretne karikature. Imela je tudi več dobro obiskanih razstav po Sloveniji in Srbiji. Digitalno karikaturo ustvarja z elektronskim peresom na elektronskem zaslonu Wacom v različnih tehnikah in programih. Dela si lahko ogledate na njenem FB profilu: www.facebook.com/nana.guberinic.

Miro Pivar
Skorajda ni dogodka ali prireditve v Domžalah in v okolici, da tam s svojo kamero in fotoaparatom ne bi bil prisoten Miro Pivar, ki je sodelavec našega portala že skorajda od samega začetka. V tem času je njegova kamera zabeležila številne dogodke, pa naj gre za kulturo, šport, družabne stvari ali pa tudi kakšen hec. Miro je prisoten povsod. Svoje delo ves ta čas opravlja z velikim zanosom, resnostjo ter z velikim veseljem. Nikoli mu ni težko oditi kamorkoli, tudi ponoči, če je potrebno. Njegovo prekmursko srce dan za dnem bije za Domžale in za Domžalca. Zagotovo pa brez njega portal Domžalec, ki bo 10. oktobra 2017, upihnil pet svečk, ne bi bil to kar je. Brez njega ne bi bilo toliko zgodb, ki povezujejo. V imenu ekipe Domžalca in v imenu bralcev se ti zahvaljujemo za tvoj trud in za številne zgodbe, s katerimi nas razveseljuješ vsak dan: »HVALA MIRO!«

Vse do sedaj objavljen portretne karikature na našem portalu si lahko ogledate na povezavi:

NANINE KARIKATURE

Avtor: Miha Ulčar; Karikatura: Nana Guberinič
Tagi