Nanine karikature: Brade

Boštjan Gorenc – Pižama, Perica Jerković, Gašper Bergant

Prišel je petek in z njim nova portretna karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Prejšnji petek smo objavili karikaturo italijanske modne oblikovalke Donatelle Versace, danes pa so na karikaturi Brade ovekovečeni Boštjan Gorenc – Pižama, Perica Jerković in Gašper Bergant, ki z najbolj kosmato komedijo Brade ponujajo ekskluziven vpogled v zakulisje domače stand up scene.

Nana Guberinič živi v Domžalah, njen hobi pa je risanje portretne karikature. Imela je tudi več dobro obiskanih razstav po Sloveniji in Srbiji. Digitalno karikaturo ustvarja z elektronskim peresom na elektronskem zaslonu Wacom v različnih tehnikah in programih. Dela si lahko ogledate na njenem FB profilu: www.facebook.com/nana.guberinic.

Boštjan Gorenc – Pižama, Perica Jerković in Gašper Bergant v novem šovu ob obilju svežih šal prinašajo tudi ekskluzivni vpogled v zakulisje stendap scene. Nenavadni tatuji, vzgajanje otrok in resničnostni šovi bodo le nekatere izmed tem, ki se jih dotika bradati cvetober slovenske samostoječe komedije.

Najbolj kosmata komedija z najbolj razposajeno družbo brez dlake na jeziku prihaja tudi na oder Kulturnega doma Vir pri Domžalah in to v najbolj primernem trenutku – prednovoletnem času. Zabavno mešanico skečev in standapa, kot jih do sedaj na področju nekdanje Avstro-Ogrske še nismo videli, si bo možno ogledati v soboto, 29. decembra 2018, ob 20. uri. Več o tem si lahko preberete v najbolj bradatem napovedniku.

Vse do sedaj objavljene karikature, si lahko ogledate na spodnji povezavi:

Miha Ulčar; Foto: Nana Guberinič

Tagi