Na Vir prihaja najbolj kosmata komedija: BRADE

V Kulturni dom na Vir prihaja najbolj kosmata komedija z najbolj razposajeno družbo brez dlake na jeziku in to v najbolj primernem trenutku – prednovoletnem času, kar je več kot odlična priložnost, da sebe, svoje bližnje, prijatelje, sodelavce … obdarite na najbolj kosmat način in v razposajeni moški družbi brez dlake na jeziku. Poldruga ura smeha je zagotovljena!

Kulturno društvo Vir je tisto kulturno društvo, ki vedno znova preseneti in to v najbolj primernem trenutku in z najbolj primerno vsebino. V soboto, 29. decembra 2018, ob 20. uri bo v sodelovanju s SiTi Teatrom BTC na oder Kulturnega doma Vir pri Domžalah pripeljalo najbolj bradato komedijo BRADE, ki ponuja poldrugo uro smeha v razposajeni moški družbi brez dlake na jeziku. Pripravite se na zabavno mešanico skečev in standapa, kot jih do sedaj na področju nekdanje Avstro-Ogrske še nismo videli!

Boštjan Gorenc – Pižama, Perica Jerković in Gašper Bergant v novem šovu ob obilju svežih šal prinašajo tudi ekskluzivni vpogled v zakulisje stendap scene. Nenavadni tatuji, vzgajanje otrok in resničnostni šovi bodo le nekatere izmed tem, ki se jih bo dotaknil bradati cvetober slovenske samostoječe komedije.

(Foto: Jernej Kokol)

29. december sobota
Kulturni dom Vir pri Domžalah
20:00/ PERICA JERKOVIČ, BOŠTJAN GORENC PIŽAMA, GAŠPER BERGANT: BRADE
Komedija/avtorski projekt v sodelovanju s SiTi Teatrom BTC
Prodaja vstopnic: 051 811 678 in vstopnice.kdvir@gmail.com
Prevzem vstopnic: 1 uro pred predstavo
Cena vstopnice: 15,00 eur

Prijatelji, sodelavci, sosedje … predpraznični čas je idealna priložnost za druženje. Povabite drug drugega na najbolj kosmato komedijo, v razposajeno družbo brez dlake na jeziku na ogled predstave “BRADE”.

Miha Ulčar; Foto: Jernej Kokol, KD Vir (letaki); Video: Pižama

Komentarji uporabnikov
Tagi