Na Studencu ponovno Mamma Mia!

Najuspešnejši muzikal vseh časov Mamma Mia prihaja v Poletno gledališče Studenec

Muzikal MAMMA MIA!, ki si ga je v Sloveniji ogledalo že več kot 130.000 gledalcev, prihaja 1. junija 2018, ponovno v Poletno gledališče Studenec pri Krtini, v okviru 18. kulturnega poletnega festivala Studenec 2018.

Muzikal MAMMA MIA! oživlja glasbeno zapuščino legendarne skupine ABBA. Vse od njegove premiere leta 1999 na West Endu v Londonu, si ga je v več kot 40 državah in 170 mestih po vsem svetu ogledalo prek 54 milijonov gledalk in gledalcev. V Sloveniji si je slovensko različico muzikala ogledalo že več kot 130.000 gledalcev!

Romantično zgodbo polno optimizma in življenjske energije, ki se odvija na grškem otoku, izvajajo vrhunska slovenska umetniška imena, ki obetajo vrhunsko izvedbo: Simona Vodopivec Franko (Donna), Alenka Godec (Rosie), Damjana Golavšek (Tanya), Uroš Smolej/Jure Sešek (Sam), Gojmir Lešnjak – Gojc/Jaša Jamnik (Bill), Marjan Bunič (Harry), Lea Bartha Pesek/Lina Rahne/Veronika Kozamernik (Sophie), Matjaž Kumelj (Sky) ter mnogi drugi.

Abbine večne glasbene uspešnice bodo ob izjemnih koreografijah Mojce Horvat ter pod dirigentsko taktirko maestra Patrika Grebla zaživele v slovenskem jeziku, za kar je z odličnimi prevodi poskrbel glasbenik in kantavtor Tomaž Domicelj.

MAMMA MIA! je romantična komedija o nasprotujočih si prizadevanjih in sanjah enega dekleta iz 70 ih in drugega iz 90 ih let. Skozi čarobno pripovedovalno moč glasbe in pesmi skupine ABBA spoznamo DONNO, neodvisno mater samohranilko, ki za izpolnjeno življenje ne potrebuje moškega, ter njeno dvajsetletno hčer SOPHIE, ki si želi romanco, otroke in veliko pravljično poroko.

Predstava bo v petek, 1. junija, ob 21. uri v Poletnem gledališču Studenec pri Krtini, ki ga upravlja Kulturno društvo Miran Jarc Škocjan.

Obeta se nam nepozaben poletni večer ob petju, glasbi in plesu! Vstopnice so že v prodaji na www.eventim.si.

Naročnik oglasa: PROSPOT d.o.o.

Tagi